Yüz tanıma özelliği geliştirilmiş.artık yüz tanıma kilidinde telefon göz kırpmamızı istiyor.bunun nedeni bazı sivrizekalıların telefonun ön kamerasına kullanıcının resmini göstermesiydi
Hızı zaten yazmışsın.çok hızlı.google bu sefer kodlarla iyi oynamış
Voice Search geliştirilmiş.artık çok hızlı konuşsak dahi anlıyor.
animasyonlar çok güzel olmuş.ekranın neresindeki bir uygulama ikonuna tıklarsan program ekranın o kısmından büyüyerek açılıyor.ve animasyonlar 1 gram kasmıyor sürekli 60 fps'da.V-Snyc görevini başarıyla yerine getiriyor
aklıma gelenler bunlar
ayrıca Samsung tarafından çıkarılmış bir jelly bean kurarsan hayır touchwiz gitmez.
ali bu linaro ya noldu
bu fps hızlanması sadece varsayılan arayüzde olacakmış galiba. yani sadece sense yada tw hızlanmayacakmı?

Bana kalırsa genel bir artış gözlenir gibime geliyor. Yoksa güncellemenin bir mantığı olmaz ki![]()

hayır kendi arayüzünde değil.Go launcher ve Yandex Launcherde denedim onlarda 60 Fps nin altına inmiyor.
bu fps hızlanması sadece varsayılan arayüzde olacakmış galiba. yani sadece sense yada tw hızlanmayacakmı?

Ben ali değilim biliyorum ama cevaplayayım dedim
- - - Eklendi - - -
tabi ufaktan olur ama bizdede asıl olduğu gibi 2 kat artış olsa daha iyi olur![]()

Hele ki One X ' te olsa kim bilir nasıl olur![]()

abbaov!![]()

abbaov!![]()

şimdi nokia ve ios fanlari der halen android stabil değil
Hacı bir kernel gördüm çok yi ya bak paylaşıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl
- - - Eklendi - - -
Hacı bir kernel gördüm çok yi ya bak paylaşıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl![]()

aynen bende şüphe ederim daha android çıkalı kaç yıl oldu symbian ve ios çıkalı kaç yıl oldu

oha süper
ama benim cihaz kazalara karşıda garantili o yüzden garantiyi riske edemem![]()

Yüz tanıma özelliği geliştirilmiş.artık yüz tanıma kilidinde telefon göz kırpmamızı istiyor.bunun nedeni bazı sivrizekalıların telefonun ön kamerasına kullanıcının resmini göstermesiydi
Hızı zaten yazmışsın.çok hızlı.google bu sefer kodlarla iyi oynamış
Voice Search geliştirilmiş.artık çok hızlı konuşsak dahi anlıyor.
animasyonlar çok güzel olmuş.ekranın neresindeki bir uygulama ikonuna tıklarsan program ekranın o kısmından büyüyerek açılıyor.ve animasyonlar 1 gram kasmıyor sürekli 60 fps'da.V-Snyc görevini başarıyla yerine getiriyor
aklıma gelenler bunlar
ayrıca Samsung tarafından çıkarılmış bir jelly bean kurarsan hayır touchwiz gitmez.

4.1 ne zaman çıkacak ayrıca galaxy s2 hakkında bilgi varmı ?
Samsung Galaxy SII için Android 4.0.4 ICS Romunun Türkiye versiyonu ne zaman gelecek ? (resmi olan)