android 4.1 vs 4.04

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye

Daha çok beklersin 4.0.4 türkiye versiyonunu , odinden flaşla gitsin.

4.1 ağustos-eylül gibi çıkacak

tahmini olarak nekadar sürer Türkiye romunun 1-2 ay sürerse flashlarım ama 1-2 hafta sürerse beklerim :D

4.1 sizce s2 ye çıkar mı ? birde flash player olmayacak diyorlardı onunla ilgili bir bilgilendirme var mı ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biz daha geçemedik 4.1'e Sony ne yapıyor yaw :s Hani normal de bu güncellemeyi vermesi iyi olur, gerekir demiyorum ama 4.0.4 o kadar sorunlu ki 4.1 vermesi şart ama onu bile yapmıyor :s

nofear3458

nofear3458

Üye
bu güncelleme hangi tellere gelecek sony hakkında bilgi varmı

bertinos

bertinos

Üye
Kesinlikle 4.1 ama benim önerim şuan bulunun en iyi android sürümü 2.3.x tir eğer şansınız varsa jellybean 4.1 yada ıce cream sandwich 4.0.x e geçmeyin 2.3.x gingerbreand sürümüne geçin.Hele 4.0.x e hiç bulaşmayın derim benden herkese öneri 2.3.7 android sürümünün üzerine çıkmasınlar :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
Kesinlikle 4.1 ama benim önerim şuan bulunun en iyi android sürümü 2.3.x tir eğer şansınız varsa jellybean 4.1 yada ıce cream sandwich 4.0.x e geçmeyin 2.3.x gingerbreand sürümüne geçin.Hele 4.0.x e hiç bulaşmayın derim benden herkese öneri 2.3.7 android sürümünün üzerine çıkmasınlar :oke:

bizde 2 tane galaxy s2 var 2.3.6 GB ile 4.0.3 ICS arasında benchmark testi yaptım 4.0.3 daha hızlı ve daha iyi çıktı...

her cihazda 4.0.x stabil çalışmıyormuş ama orası ayrı ben 4.0.4 ün Türkiye resmi romunu merakla bekliyorum :D

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
bende Xperia Arc S var. acaba sony'nin resmi güncellemesini beklemeden 4.1'e yükseltmem mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt