Orjinal rom için dosyaları dropbox üzerine yükledim.Birdaha silinmez.
- - - Eklendi - - -
cwm recovery açtıktan sonra mount and storages bölümüne gir.Orada format external_sdcard yazısına gel seç.İşlem bitince hafıza kartın formatlanmış olacak.
ben bu romu yükleyeli baya oldu çokta beğendim ama dosya yöneticisinden apk dosyalarını gönderemiyorum 'hiçbir uygulama bu işlemi yapamaz' diye bi hata geliyo apk dosylarını göndermek için ne yapabilirim
GEREKEN orjinal rom + root ları yükledm dowland modunda fakat telefonu recovery modda alamıorm bi kere aldım sans eseri daha tekrar alamıyorum rom yüklemek için ses açma +orta tuş + güç tuşuna basıyorum fakat telefon androit recovery modda da açılıo yani video fakan gösterildğinden çok farklı ses kısma + menü + güç e baslı tuutğumda isede dowland moduna alıyor bu konuda yardım edebilirmisiniz?
GEREKEN orjinal rom + root ları yükledm dowland modunda fakat telefonu recovery modda alamıorm bi kere aldım sans eseri daha tekrar alamıyorum rom yüklemek için ses açma +orta tuş + güç tuşuna basıyorum fakat telefon androit recovery modda da açılıo yani video fakan gösterildğinden çok farklı ses kısma + menü + güç e baslı tuutğumda isede dowland moduna alıyor bu konuda yardım edebilirmisiniz?
Konuda anlatılan adımları eksiksiz yaparak Cyanogenmod 'u sorunsuz kurdum. Aynı telefondan arkadasımda da var beraber kurduk. Arkadasımın telefonunda önemli derecede performan artısı oldu fakat benım telefonumda oyunlarda kasmalar devam ediyor. Sıkıntı ne olabilir ? ne yapmam gerekir ? Tesekkurler.
arkadaslar bende root ve rom yaptım yukledım ve oldu ama android market yukledım acıyo kapanıyo hemen. diğer marketleri yükleyemedim zaten. Ben şimdi nasıl yüklücem bu google play ı yardımcı olur musunuz?
merhaba arkadaşlar telefonumda cyanogenmod-9-rom-rc6- kurulu bu telefonu arkadaşıma vericem .
ve temiz halde vermek istiyorum temiz derken cyanogenmod-9-rom-rc6- u ilk kurduğum halde vermek istiyorum nasıl format atabılırım link veya adım adım anlatım varmı? çok acil yardım edin lütfen
merhaba arkadaşlar telefonumda cyanogenmod-9-rom-rc6- kurulu bu telefonu arkadaşıma vericem .
ve temiz halde vermek istiyorum temiz derken cyanogenmod-9-rom-rc6- u ilk kurduğum halde vermek istiyorum nasıl format atabılırım link veya adım adım anlatım varmı? çok acil yardım edin lütfen
beyler ben google playdan hiç bişey indiremiyorum '...' bir hata nedeniyle indirilemedi(921) diyor sebebi ne , aynı zamanda apollo çalışıyor ama hiç bir şarkım gözükmüyor , mesajlarıda silemedim sil butonuna basıyorum ama silmiyor ??
kardeşim lütfen acilen yardım et galaxy w da android güncelliktim dosyaları harici hafıza kartına attım ve dosya seçme kısmında onları bulamadım telefonu kapattım ve artık açılmıyor samsung galaxy w yazısı geliyor ve hep reset atıyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım et