Android 4.0.4 Cyanogenmod 9 Rom (rc6 - 20.02.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

okan1100

okan1100

Üye
Kardesim temple run serisini en akıcı oynayabilecegin kombinasyon cm9 rc2+castagnaIT 7.5 bfs kernel+Lazerdroid 2.5+xLoud engine

Deniyorum şimdi bakalım ne olucak

En baştan temiz bir kurulum yaptım, usb bellek ile hafıza kartını dahi biçimlendirdim ve
Cm9 rc2 + Yoon kernel v1.5 + LaserDroid 2.8_MPEngine10 + xLoud engine kurdum.
Sonuç harika oldu, Temple Run oyunlarını gayet akıcı oynayabiliyorum.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal rom için dosyaları dropbox üzerine yükledim.Birdaha silinmez.

- - - Eklendi - - -

Onu nasıl yapıcam peki.Biraz cahilim cwm konusunda.Yalnış işlem yapmıyım
cwm recovery açtıktan sonra mount and storages bölümüne gir.Orada format external_sdcard yazısına gel seç.İşlem bitince hafıza kartın formatlanmış olacak.

ahmetsuha525000

Üye
En baştan temiz bir kurulum yaptım, usb bellek ile hafıza kartını dahi biçimlendirdim ve
Cm9 rc2 + Yoon kernel v1.5 + LaserDroid 2.8_MPEngine10 + xLoud engine kurdum.
Sonuç harika oldu, Temple Run oyunlarını gayet akıcı oynayabiliyorum.

Laserdroid ile xloud nasil kuruluyor bide bunlarin linkini verebilirmisin?

slvestre-99

Üye
son 1-2 haftadır oluyor.Şarjı bitmeden biranda kapanıyor tekrar açmaya çalışınca şarj yok diyor.Daha sonra pili çıkarıp bir süre bekledikten sonra açılıyor yine şarj dolu gözüküyor.CM9 yada 10dan kaynaklı değil buna eminim çünkü stock romdada denedim ondada oluyor.

- - - Eklendi - - -

Garantiden başka çözüm bulabilirsem paylaşırım.

hocam bu sorun bendede oldu ben telefoncuya gittugimde nedenleri olarak usb ile sarj ederken wifi erisim noktasi ile internete baglanilldigi icin olmustur yada telefonun isinmasindan yada batarya sorunludur dedi ben sorunu cozdum bataryayi 3 4 defa takip cikartin sonra telefon kapali halde 100 de 100 sarj olana kadar beklesin olur ben boyle cozdum

- - - Eklendi - - -

arkadaslar lazeroid sorun cikartmayan son surumunun linkini versrniz ben bulamadim ben 2.7.2 lazerde siyah ekranda kaldim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam bu sorun bendede oldu ben telefoncuya gittugimde nedenleri olarak usb ile sarj ederken wifi erisim noktasi ile internete baglanilldigi icin olmustur yada telefonun isinmasindan yada batarya sorunludur dedi ben sorunu cozdum bataryayi 3 4 defa takip cikartin sonra telefon kapali halde 100 de 100 sarj olana kadar beklesin olur ben boyle cozdum

- - - Eklendi - - -

arkadaslar lazeroid sorun cikartmayan son surumunun linkini versrniz ben bulamadim ben 2.7.2 lazerde siyah ekranda kaldim

siyah ekranda kalmanız normal lazerdroid 2.7 için en az 3.0.57 kernel gerekli yoksa yüklesenizde istediğiniz sonucu alamazsınız az sabır

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 2.7 kesinlikle kullanmayın derim.2.6.35 kerneliyle çalıştırmanın yol var ve oldukça işede yarıyor ama telefonda kilitlenme sorunlarına yol açıyor.Yeni kerneli bekleyin.

blackcat67

blackcat67

Üye
720p video kayıtta kasma sorununa çözüm varmı ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Sorunun pilde olduğunu bende farkettim.Pil oldukça işmişti.Bende bataryayı değiştirdim ve sorun kalmadı.

- - - Eklendi - - -

720p video kayıtta kasma sorununa çözüm varmı ?

720p video kaydında donma yada takılma sorunları yok.

blackcat67

blackcat67

Üye
bende kaydederken donma yapıyor depolama birimini sd kart yaptım ondanmı yada başka neyden kaynaklanır bende kasma yapıyor 720p bideo çekerken sorun neyde anlayamadım

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bende kaydederken donma yapıyor depolama birimini sd kart yaptım ondanmı yada başka neyden kaynaklanır bende kasma yapıyor 720p bideo çekerken sorun neyde anlayamadım
Arkadaşlar :) aslında o herkezde oluyor saniye yada salise bekletiyor veya beelleğin durumuna gorede değişir telefon cm9ile güzel ddditkte olağanustu seyler beklemeyin 1saniye nedirkiya note 2 bekletmiyor ama 1750 lira yani birşeyler anladınız umarım ama bu ro
Telefondan bezdirmiyo ve ics kullanmakta ayrı güzel

blackcat67

blackcat67

Üye
arkadaşımda galaxy s2 var adamda hiç bir video modunda kasma yapmıyor 1080p de bile cyanogen mod yüklü herkeste olan bişe deil bence benim kamera falanmı bozuldu acaba :D ya o kasmalar rahatsız ediyor beni 480 p de hiç kasma yok

erdi_s

erdi_s

Üye
Bende hiç donma yok valla. Ama video kalitesi stock roma göre oldukça düşük ama yine de tatmin edici :oke:

napolno

Üye
odinden once wipe felan o islemleri anlatirmisin

gokogokhan

Üye
arkadaşlar şu aralık güncellemesinden sonra cm9 çok güzel oldu kesinlikle tavsiye ederim telefon performansı ve işlevleri çok güzel performans ayarlarınıda biraz kurcaladım 3boyutlu oyunları rahatlıkla oynuyorum paylaşımı yapan arkadaşa çok çok teşekkürler :)

nuric@n

Üye
beyler bu rom a ek olarak tablet ui mode yükleyebilir miyiz ? bi kaç arkadaşın ss ında gördüm paranoidandroid de var sanırım s2 icin buldum yabancı bi sitedem cm9 için ama cwm ile yüklemeye korktum :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biraz daha sabır yakın zamanda galaxy w rahata ericek.Daha galaxy w için birçokşey geliştiriciler açısında yeni çözülüyor.Rc sürümdeyiz ama hala eski gb kerneli kullanıyoruz ve hala kamera geliştirme ve güncellemeleri devam ediyor.Eminim stabil sürüme geçildiğinde belki yine orjinal rom kadar olmayacak ama görüntü kalitesindeki sorunlar ve aksamalar düzelicektir.

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
Ali58_58

Ali58_58

Üye
Arkadaşlar biraz daha sabır yakın zamanda galaxy w rahata ericek.Daha galaxy w için birçokşey geliştiriciler açısında yeni çözülüyor.Rc sürümdeyiz ama hala eski gb kerneli kullanıyoruz ve hala kamera geliştirme ve güncellemeleri devam ediyor.Eminim stabil sürüme geçildiğinde belki yine orjinal rom kadar olmayacak ama görüntü kalitesindeki sorunlar ve aksamalar düzelicektir.
evet beklenen cevap üstüne soru varmı :eller:

teengeer

Üye
Merhabalar rootladim cihazimi cok iyi bir root fakat sarj sorunum var
sarjim bir gün bile gitmyor batarya saverlar işe yaramiyr herhangi bir öneriniz var mi acaba

ceemkara

Üye
Sadık hocam mrb. Galaxy wonder cihazımda cm9 4.0.4 rc2 kullanmakta idim.Fakat orijinal rom dönmek istiyorum gerekli dosyaları indirdim. orj. rom dönme videosunu izledim. Fakat tel download mod alamıyorum. Warnıng hatası veriyor. Wipe data gibi işlemleri yapamıyorum.warnıng hatası verdiğinde ses kısma restart ses açma odin ile yükleme diyo.ses açmaya bastım ve odin ile orj. rom yükledim fakat tel açılış yazısı samsung kısmında kalıyor yadım edebilirmisiniz lütfen

Üst Alt