Uruloki
Üye
Hocam ios %97 gibi bir verimle calisiyo kimse diger sistemlere daha verimli demesin aha gorduk wp yi. Menu gecislerini stabillik sananlar var ya wp de wp
- - - Eklendi - - -
meegoyu cop etmekde ayri bir olay zaten ama samsung onu tizen olarak surunce ortaya oda sistem canavari olur
yanlis olsa bile cok verimli sonucta[COLOR="Re
d"]
Yanlisin var hic bir yerde bugüne jadar sistem optimizasyon oranı verilmedi uydurma rakamlar onlar[/COLOR]
yanlis olsa bile cok verimli sonucta
Onun nedeni zaten belirli bir donanim üzerinde yogunlasmis olması android in eksiklerinden biride bu zaten
Hocam ios %97 gibi bir verimle calisiyo kimse diger sistemlere daha verimli demesin aha gorduk wp yi. Menu gecislerini stabillik sananlar var ya wp de wp
- - - Eklendi - - -
meegoyu cop etmekde ayri bir olay zaten ama samsung onu tizen olarak surunce ortaya oda sistem canavari olur
Birkere daha sana katılmak durumundayımBöyle birşeyin olması surface ve windows phone varken pek mümkün gözükmüyor.
şuna hala ısrarla multitasking diyorsunuz. Bir uygulamayı arkaya atıp onu çok hızlı şekilde açmak multitasking değildir. Eğee symbiandaki gibi tarayıcıya url'yi girip sayfayı arka planda yükleyemiyorsanız, gps'e girip koca avrupa haritasını arka planda indiremiyorsanız, oyunları açıp hepsine teker teker girip tek kasma olmadan oynayamıyorsanız androidde multitasking var diyip insanları yanlış yönlendirmeyin. Bu aynı şekilde multitasking var denilen ama olmayan wp8 için de geçerli. Multitasking symbian ve özellikle meego'ya özel birşey.
Demek istediğim buradaki yöntemleri yaparsan Android'de de Symbiandaki gibi gerçek multitasking oluyor
http://www.maxicep.com/android-gene...temleri-multitasking-hizli-acilis-706560.html
Birkere daha sana katılmak durumundayımkonu için teşekkürler
her yerni versiyonda ve güncellemede büyük yenilikler getiren sürekli birşeyler katan android işletim sistemi var ortada.
geçermi geçmezmi bilemem ama wp şuanda aydınlık değil
neler o yenilikler mesela ics ile jb arasında ne gibi "büyük" yenilikler var diğer sistemlerde varolan akıcılık dışında? Çok merak ediyorum bu her güncellemede androide gelen büyük yenilikleri.
ahahaha ics ve jb'nin ne farki var diyor
- - - Eklendi - - -
4.0li galaxy nexus ile 4.1li nexus u izle de ondan sonra konus.androidi bilmiyorsaniz hakkinda yalan yanlis konusmayin
neler o yenilikler mesela ics ile jb arasında ne gibi "büyük" yenilikler var diğer sistemlerde varolan akıcılık dışında? Çok merak ediyorum bu her güncellemede androide gelen büyük yenilikleri.
stabil degilmis.512mb ramli galaxy wonder'im var ve gayette stabil.ha anaekrani widgetlerle doldurursam tamam.stabil olmuyor ama lutfen su ram olayini soyleyip durmayin.tamam ram'i cok kullaniyor ama hic bir sorun yok.sunu ogrenmissiniz soyleyip durmayin.
android stabilliğinden ziyade verimiliğini tartışmak daha doğru olur bence.
Ben 1 Ay Boyunca Acer'in Android'li Cihazini Kullandimm ..
Kasma, Donma, Agir Calisma .. Hepsi Vardi Cihazda ..
Simdi 512 Mb Rami Olan Lumia 800 Bile Sgs3'e Kafa Tutarken ..
Gelmis Bana Android Daha Stabil Diyorsun ..
Sen Bir Wp Kullannn .. Oyle Yorum Yapp ..
Tamam .? ;]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?