Kardes Güzel olmuş CFW şuan kullanıyorum Çok sağol

cfw güzele benziyor. hata ve kesiksiz gibi.yükliyim bari
----------Eklendi @ 08:23:42 ---------- Yazıldı @ 08:05:49 ----------
arkadaşım media bar çalışmıyor

attım. ama düzeldi. ya bu cfw sorunsuz dimi . içimde kuşkular var da
kullandıkça da göreceksin zaten 
biraz sonra indirip deneyecegim bakcagız bakalım nasıl olmuş

attım. ama düzeldi. ya bu cfw sorunsuz dimi . içimde kuşkular var da

telefonu 3 kere kapalımı şarj edecez şarjım 2.5 gün gidiyordu.İşte budur ya kardeşim ellerin dert görmesin emegine deymiş harika olmuş YAWW.
sağol beğenmene çok sevindim güle güle kullan 

kolay gelsin 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4x5 menü yapmak için nokia firmware editör programını cfw yi ve üsttekini indirin nfe yi açın açın ve cfw nin rofs2.v05 uzantılı dosyasını seçip çıkarta basın. çıkardıktan ve nfe kullanılanıbilir hale gelince bu üstte linkini vermiş olduğum resource li klasörü nfenin üstüne sürükleyip bırakın ardından tekrar paketleyin 4x5 menülü cfw önceki cfw nin olduğu yerdedir _rebuilt kısımını silin yani son kısmı rofs2.v05 olsun ardından en son düzenlediğiniz rofs2 yi kullanarak flashı atınkolay gelsin
![]()

Bu cfw'ın güzelliğini başka cfw'a geçince anlarsınız..Sonra tekrar Anchor2 ye dönersiniz.Benim gibi.![]()

Gerçekten güzel cfw yani hakkını yemeyelim. Diyecek yok bence

evet 3-4 kez öyle yap şarjın düzene girersağol beğenmene çok sevindim güle güle kullan
----------Eklendi @ 14:40:18 ---------- Yazıldı @ 14:37:39 ----------
Jaf kullanımı konuya eklendi.
----------Eklendi @ 15:22:34 ---------- Yazıldı @ 14:40:18 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4x5 menü yapmak için nokia firmware editör programını cfw yi ve üsttekini indirin nfe yi açın açın ve cfw nin rofs2.v05 uzantılı dosyasını seçip çıkarta basın. çıkardıktan ve nfe kullanılanıbilir hale gelince bu üstte linkini vermiş olduğum resource li klasörü nfenin üstüne sürükleyip bırakın ardından tekrar paketleyin 4x5 menülü cfw önceki cfw nin olduğu yerdedir _rebuilt kısımını silin yani son kısmı rofs2.v05 olsun ardından en son düzenlediğiniz rofs2 yi kullanarak flashı atınkolay gelsin
![]()
iyi oldu bilmeyenler için