Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianize

Symbianize

Üye
Kardes Güzel olmuş CFW şuan kullanıyorum Çok sağol

auruoluk

Üye
cfw güzele benziyor. hata ve kesiksiz gibi.yükliyim bari

----------Eklendi @ 08:23:42 ---------- Yazıldı @ 08:05:49 ----------

arkadaşım media bar çalışmıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
cfw güzele benziyor. hata ve kesiksiz gibi.yükliyim bari

----------Eklendi @ 08:23:42 ---------- Yazıldı @ 08:05:49 ----------

arkadaşım media bar çalışmıyor

nasıl çalışmıyor ya şu an tekrar denedim çalışıyor :hmmm

----------Eklendi @ 08:36:50 ---------- Yazıldı @ 08:35:52 ----------

bu sorun bir tek swnde sanırım daha önce bu soeunu belirten olmamıştı hard format attın mı?

auruoluk

Üye
attım. ama düzeldi. ya bu cfw sorunsuz dimi . içimde kuşkular var da

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
biraz sonra indirip deneyecegim bakcagız bakalım nasıl olmuş

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
telefonu 3 kere kapalımı şarj edecez şarjım 2.5 gün gidiyordu.İşte budur ya kardeşim ellerin dert görmesin emegine deymiş harika olmuş YAWW.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
telefonu 3 kere kapalımı şarj edecez şarjım 2.5 gün gidiyordu.İşte budur ya kardeşim ellerin dert görmesin emegine deymiş harika olmuş YAWW.

evet 3-4 kez öyle yap şarjın düzene girer :oke: sağol beğenmene çok sevindim güle güle kullan :good:

----------Eklendi @ 14:40:18 ---------- Yazıldı @ 14:37:39 ----------

Jaf kullanımı konuya eklendi. :oke:

----------Eklendi @ 15:22:34 ---------- Yazıldı @ 14:40:18 ----------

4x5 menü yapmak için nokia firmware editör programını cfw yi ve üsttekini indirin nfe yi açın açın ve cfw nin rofs2.v05 uzantılı dosyasını seçip çıkarta basın. çıkardıktan ve nfe kullanılanıbilir hale gelince bu üstte linkini vermiş olduğum resource li klasörü nfenin üstüne sürükleyip bırakın ardından tekrar paketleyin 4x5 menülü cfw önceki cfw nin olduğu yerdedir _rebuilt kısımını silin yani son kısmı rofs2.v05 olsun ardından en son düzenlediğiniz rofs2 yi kullanarak flashı atın :oke: kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: SWEET DREAMS

SWEET DREAMS

Üye

4x5 menü yapmak için nokia firmware editör programını cfw yi ve üsttekini indirin nfe yi açın açın ve cfw nin rofs2.v05 uzantılı dosyasını seçip çıkarta basın. çıkardıktan ve nfe kullanılanıbilir hale gelince bu üstte linkini vermiş olduğum resource li klasörü nfenin üstüne sürükleyip bırakın ardından tekrar paketleyin 4x5 menülü cfw önceki cfw nin olduğu yerdedir _rebuilt kısımını silin yani son kısmı rofs2.v05 olsun ardından en son düzenlediğiniz rofs2 yi kullanarak flashı atın :oke: kolay gelsin :)

:tşk:

kollayan

kollayan

Üye
Bu cfw'ın güzelliğini başka cfw'a geçince anlarsınız..Sonra tekrar Anchor2 ye dönersiniz.Benim gibi.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
kollayan

kollayan

Üye
Gerçekten güzel cfw yani hakkını yemeyelim. Diyecek yok bence

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten güzel cfw yani hakkını yemeyelim. Diyecek yok bence

böyle düşünmen çok güzel gerçekten çok uğraştım bu cfw için emeklerimin boşa olmadığını bu mesajları görünce anlıyorum. sağolun varolun. :)

kollayan

kollayan

Üye
:oke:

sem_sen

Üye

evet 3-4 kez öyle yap şarjın düzene girer :oke: sağol beğenmene çok sevindim güle güle kullan :good:

----------Eklendi @ 14:40:18 ---------- Yazıldı @ 14:37:39 ----------

Jaf kullanımı konuya eklendi. :oke:

----------Eklendi @ 15:22:34 ---------- Yazıldı @ 14:40:18 ----------

:tşk: iyi oldu bilmeyenler için :)

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
:nono: