ben şubat sonunu bekliyordum görünce şok oldum anlatılanlara göre harikaymış bende hafta sonu kurup yazarım zaten sana güven sonsuz geçmişte yaptıklarından belli ve emegine sonsuz teşekürler kardeşim.

ben şubat sonunu bekliyordum görünce şok oldum anlatılanlara göre harikaymış bende hafta sonu kurup yazarım zaten sana güven sonsuz geçmişte yaptıklarından belli ve emegine sonsuz teşekürler kardeşim.
evet yaa dayanamadım başladım yapmaya 4 günde bitti rica ederim ben teşekkür ederim güvenin için umarım güvenini boşa çıkarmam 
oğuzhanın geçmiş sicili temizdir. Bir hatası olursa direk bana pm atın.![]()

şok geçirtmeyi severim![]()
evet yaa dayanamadım başladım yapmaya 4 günde bitti rica ederim ben teşekkür ederim güvenin için umarım güvenini boşa çıkarmam
----------Eklendi @ 20:51:46 ---------- Yazıldı @ 20:49:45 ----------
hoop rıza baba![]()
Neyse muhabbete çevirmeyelim konuyu 
hüsnü bağla kelepçeyi.Neyse muhabbete çevirmeyelim konuyu
![]()
haklısın abi muhabbete çevirmeyelim konuyuEmeğine Sağlık Dostum

şimdi yükledim bakalım deniyoruz.![]()

civciv kardeş sohbetler uygulamasını attıktan sonra ikon paketini uygula orasıfa anna ikon oluyor demedim
----------Eklendi @ 23:39:13 ---------- Yazıldı @ 23:38:18 ----------
cepten yazmak iyi olmuyordenedin diyecektim
![]()
yok bu ikon paketini en son uygula hep gri olsun en son ikon paketini uygula demek istiyorum ben en son ikon paketini attım bu paketi en son attın sohbetler diğerleri ile uyumlu oldu
ikon paketini sohbetler uygulamasından sonra attığın zaman oda diğerleri ile aynı oluyor demek istiyorum daha anlamadıysan sözümü geri alıyorum 
gardas yeşil değil de diğerleri ile uyumlu olsun diye dedim kullandığın paketi cfw bitiminde bu diyorum 3 parti uygulama attığın zaman diğerleri ile uyumlu oluyor çoğu