Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

abrekalmir

Üye
ben şu anda kuruyorum yanlız error writing cmt yazıyor jaf programında ve telefon beyaz bir şekilde duruyor sebebi nedir acaba ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben şu anda kuruyorum yanlız error writing cmt yazıyor jaf programında ve telefon beyaz bir şekilde duruyor sebebi nedir acaba ?
bilmiyorum malesef yaa internette de araştırdım ama cevabı bulamadım konu açıp yardım iste

SWEET DREAMS

Üye
oğuzhan nasıl bir cfw yapmışsın yaa telefon uçuyo acayip hızlandı gerçekten çok beğendim cfw ni hiç bir sorun yok ram miktarı mükemmel bu zamana kadar yapılan en iyi cfw lerden biri uzun süre kullanacağım bu cfw yi :oke: birşey soracağım 4x5 ini ekleyecek misin bunun yoksa ben ekleyeceğim kendim

----------Eklendi @ 16:30:38 ---------- Yazıldı @ 16:28:08 ----------

:).

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
oğuzhan nasıl bir cfw yapmışsın yaa telefon uçuyo acayip hızlandı gerçekten çok beğendim cfw ni hiç bir sorun yok ram miktarı mükemmel bu zamana kadar yapılan en iyi cfw lerden biri uzun süre kullanacağım bu cfw yi :oke: birşey soracağım 4x5 ini ekleyecek misin bunun yoksa ben ekleyeceğim kendim

----------Eklendi @ 16:30:38 ---------- Yazıldı @ 16:28:08 ----------

:).

sağol beğenmene çok sevindim :) 4x5 düşünmüyorum sen ekleyebilirsin kendin yarın dosyayı upload edip konuma koyarım ve nasıl 4x5 yapacaklarını anlatırım :oke:

kollayan

kollayan

Üye
hızı güzel, hatada yok..:oke:

KELMESUT

Üye
kardeş 4x4 lük olan da .cor uzantılı dosya yok bu iişleri pek bilmiorum ama kullandığım bütün cfwlerde vardı bunda yok cmt hatası filan vermiş bi arkadaşada bi ilgilenirmisn...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş 4x4 lük olan da .cor uzantılı dosya yok bu iişleri pek bilmiorum ama kullandığım bütün cfwlerde vardı bunda yok cmt hatası filan vermiş bi arkadaşada bi ilgilenirmisn...

yok canım var o dosya c00 uzantılı şekilde sen onun uzantısını c0r yapıp öyle flashlayabilirsin :oke:

Accort

Accort

Üye
:alkis:anlas::worshippy::nargile::nazar:

kollayan

kollayan

Üye
Emeğine uğraşına sağlık..

SWEET DREAMS

Üye

sağol beğenmene çok sevindim :) 4x5 düşünmüyorum sen ekleyebilirsin kendin yarın dosyayı upload edip konuma koyarım ve nasıl 4x5 yapacaklarını anlatırım :oke:

eklesen iyi olurdu neyse kendim ekledim teşekkürler hala hız olsun ram olsun çok iyi gidiyo :)

sem_sen

Üye
oğuzhan bence konuya jaf kullanımını da ekle belki bilmeyen olur öğrenir :oke:

Iceberke

Üye
harika bir fw ben bunun v1 kullanıyorum tek hatası bende mağazaya girmiyor bende silip tekrar oviyi indirip kurdum düzeldi. bunada geçsem nasıl olur acaba_ diğerinden güzelmidir teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
oğuzhan bence konuya jaf kullanımını da ekle belki bilmeyen olur öğrenir :oke:

haklısın yarın koyayım

----------Eklendi @ 21:40:15 ---------- Yazıldı @ 21:36:05 ----------

harika bir fw ben bunun v1 kullanıyorum tek hatası bende mağazaya girmiyor bende silip tekrar oviyi indirip kurdum düzeldi. bunada geçsem nasıl olur acaba_ diğerinden güzelmidir teşekkürler

bu cfw v1.0 dan kat kat iyi bir kere çok çol daha hızlı hiç kasma yapmıyor ram miktarı daha yüksek ben bu cfw de 67.60 mb ram gördüm başka biri 68.29 mb ram görmüş kamera dokunmatik simgesi çalışmıyordu bu versiyonda o sorunu düzelttim daha bir sürü srtı özellik var farkı anlamanız için v1.0 da kullandığım modları yazdım bir de v2.0 la üstüne eklediğim yeni özellikleri yazdım ilk sayfayı incelemeni öneririm :oke:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
civciv kardeş millet memnun bakıyorum da :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
him evet bu arada ben dj onur dan giren kişiyim bu hesab ban yemişti :) yabancı sanma kardeşim