Oğuzhan
Üye
tamam kardaşyeşil olsun varsın
![]()
hah işte bu

tamam kardaşyeşil olsun varsın
![]()

bilmiyorum malesef yaa internette de araştırdım ama cevabı bulamadım konu açıp yardım isteben şu anda kuruyorum yanlız error writing cmt yazıyor jaf programında ve telefon beyaz bir şekilde duruyor sebebi nedir acaba ?
birşey soracağım 4x5 ini ekleyecek misin bunun yoksa ben ekleyeceğim kendim
.oğuzhan nasıl bir cfw yapmışsın yaa telefon uçuyo acayip hızlandı gerçekten çok beğendim cfw ni hiç bir sorun yok ram miktarı mükemmel bu zamana kadar yapılan en iyi cfw lerden biri uzun süre kullanacağım bu cfw yibirşey soracağım 4x5 ini ekleyecek misin bunun yoksa ben ekleyeceğim kendim
----------Eklendi @ 16:30:38 ---------- Yazıldı @ 16:28:08 ----------
.
4x5 düşünmüyorum sen ekleyebilirsin kendin yarın dosyayı upload edip konuma koyarım ve nasıl 4x5 yapacaklarını anlatırım 
hızı güzel, hatada yok..![]()

kardeş 4x4 lük olan da .cor uzantılı dosya yok bu iişleri pek bilmiorum ama kullandığım bütün cfwlerde vardı bunda yok cmt hatası filan vermiş bi arkadaşada bi ilgilenirmisn...

Emeğine uğraşına sağlık..

sağol beğenmene çok sevindim4x5 düşünmüyorum sen ekleyebilirsin kendin yarın dosyayı upload edip konuma koyarım ve nasıl 4x5 yapacaklarını anlatırım
![]()

eklesen iyi olurdu neyse kendim ekledim teşekkürler hala hız olsun ram olsun çok iyi gidiyo![]()

oğuzhan bence konuya jaf kullanımını da ekle belki bilmeyen olur öğrenir![]()
harika bir fw ben bunun v1 kullanıyorum tek hatası bende mağazaya girmiyor bende silip tekrar oviyi indirip kurdum düzeldi. bunada geçsem nasıl olur acaba_ diğerinden güzelmidir teşekkürler

civciv kardeş millet memnun bakıyorum da![]()