Oğuzhan
Üye
iyi oldu bilmeyenler için
![]()

----------Eklendi @ 19:49:31 ---------- Yazıldı @ 19:49:03 ----------
noldu?
iyi oldu bilmeyenler için
![]()

evet tekrar buna geri dönecem. Ya bişey sorcam bildiğiniz bi şeffaf tema varmı
valla bir tane vardı benim bildiğim ama unuttum temanın adını 
valla önerebilceklerimi koydum zaten cfw ye o da 3 tanepeki önerdiğin temalar nelerdir dost

rica ederim ben böyle bir sorunla karşılaşmadımkamera zaten kullanılıyor hatası giderilirse çok sevinirim onun haricinde gayet iyi olmuş v3.0 ı bekliyoruz
birde iphone4 tarzı klavyeyi küçük qwerty klavyenin yerine koyarsan harika olur saygılar..

malesef böyle yapıyo ya çözümü daha iyi bir telefonbu klavye imkansız
----------Eklendi @ 23:50:39 ---------- Yazıldı @ 23:44:06 ----------
civciv kardeş ben bu opera mini programını hiç anlamıyorum n70 de normal web sitelerinde gezebiliyorum 58 de hafıza dolu diyor birde hızlı gezine miyorum ayarı falan varmı bi siteye girdiğinde nerdeyse 5 mb bellekleme yapıyor n70 n95 8gb tak tak giriyor o kadar yükleme yapmıyor n70 imi de sattım![]()

bu klavye imkansız
----------Eklendi @ 23:50:39 ---------- Yazıldı @ 23:44:06 ----------
civciv kardeş ben bu opera mini programını hiç anlamıyorum n70 de normal web sitelerinde gezebiliyorum 58 de hafıza dolu diyor birde hızlı gezine miyorum ayarı falan varmı bi siteye girdiğinde nerdeyse 5 mb bellekleme yapıyor n70 n95 8gb tak tak giriyor o kadar yükleme yapmıyor n70 imi de sattım![]()

sorunlar. menüde yatay haldeyken kenardaki sürüklemeli çiçgi çıkış yazan yerin arkasına giriyor. yatay menüde ikonlar aşırı küçük... birde bazı oyunların ikonları herhalde 3x4 teki menü büyüklüğüne uyumlu kalmış ..birbirinin üzerine taşıyor

UC Web Browser'i Şiddetle Tavsiye Ederim. İlk Başlarda Sıcak Bakmıyordum Bir Kere Tesadüf Eseri Yükledim. İngilizce ama 1 Kere Bile Hafıza Dolu Uyarısı Verdirtmedi. Sitelere Biraz Daha Hızlı Giriyor. Ayrıca; 5800'ın Kendi Web Tarayıcısı Bazen Zora Gelince Wlan Bağlantısı Kesildi Diyordu. Bu Hiç Öyle Bir Sorun Çıkartmıyor. Opera için 4 Gb Ram Lazım sanki çok severdim ama ramin a....s...yor diyim anlarsın sanırım. Sıktı bu yüzden![]()

Nokia 3D foto. yu nasıl çalıştıracaz. Üzerine basıyom hiçbir tepki vermiyor.![]()

Tm anlaşıldı.Teşekür ederim.

valla kişiden kişiye değişir ama ben 4x4 severimsizce 3x4 mü iyi yoksa 4x4 mü?