Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

auruoluk

Üye
evet tekrar buna geri dönecem. Ya bişey sorcam bildiğiniz bi şeffaf tema varmı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

auruoluk

Üye
peki önerdiğin temalar nelerdir dost

deejayss

deejayss

Üye
symbian^3 hacked diye bi tema var şeffaf onu tavsiye ederim color pulse v1.03 diye de bi tema var yine şeffaf :)
çok güzel olmuş indirdim ve deneyeceğim :) telefon çoktandır değişimi bekliyordu güzel olcak gibi :)

burak_102

burak_102

Üye
:tşk: kamera zaten kullanılıyor hatası giderilirse çok sevinirim onun haricinde gayet iyi olmuş v3.0 ı bekliyoruz :)

birde iphone4 tarzı klavyeyi küçük qwerty klavyenin yerine koyarsan harika olur saygılar..

esqalsiz

esqalsiz

Üye
bu klavye imkansız :)

----------Eklendi @ 23:50:39 ---------- Yazıldı @ 23:44:06 ----------

civciv kardeş ben bu opera mini programını hiç anlamıyorum n70 de normal web sitelerinde gezebiliyorum 58 de hafıza dolu diyor birde hızlı gezine miyorum ayarı falan varmı bi siteye girdiğinde nerdeyse 5 mb bellekleme yapıyor n70 n95 8gb tak tak giriyor o kadar yükleme yapmıyor n70 imi de sattım :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: kamera zaten kullanılıyor hatası giderilirse çok sevinirim onun haricinde gayet iyi olmuş v3.0 ı bekliyoruz :)

birde iphone4 tarzı klavyeyi küçük qwerty klavyenin yerine koyarsan harika olur saygılar..

rica ederim ben böyle bir sorunla karşılaşmadım :hmmm

----------Eklendi @ 23:57:40 ---------- Yazıldı @ 23:56:55 ----------

civciv kardeş ben bu opera mini programını hiç anlamıyorum n70 de normal web sitelerinde gezebiliyorum 58 de hafıza dolu diyor birde hızlı gezine miyorum ayarı falan varmı bi siteye girdiğinde nerdeyse 5 mb bellekleme yapıyor n70 n95 8gb tak tak giriyor o kadar yükleme yapmıyor n70 imi de sattım :)
malesef böyle yapıyo ya çözümü daha iyi bir telefon :oke:

auruoluk

Üye
sorunlar. menüde yatay haldeyken kenardaki sürüklemeli çiçgi çıkış yazan yerin arkasına giriyor. yatay menüde ikonlar aşırı küçük... birde bazı oyunların ikonları herhalde 3x4 teki menü büyüklüğüne uyumlu kalmış ..birbirinin üzerine taşıyor

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye

UC Web Browser'i Şiddetle Tavsiye Ederim. İlk Başlarda Sıcak Bakmıyordum Bir Kere Tesadüf Eseri Yükledim. İngilizce ama 1 Kere Bile Hafıza Dolu Uyarısı Verdirtmedi. Sitelere Biraz Daha Hızlı Giriyor. Ayrıca; 5800'ın Kendi Web Tarayıcısı Bazen Zora Gelince Wlan Bağlantısı Kesildi Diyordu. Bu Hiç Öyle Bir Sorun Çıkartmıyor. Opera için 4 Gb Ram Lazım sanki çok severdim ama ramin a....s...yor diyim anlarsın sanırım. Sıktı bu yüzden :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sorunlar. menüde yatay haldeyken kenardaki sürüklemeli çiçgi çıkış yazan yerin arkasına giriyor. yatay menüde ikonlar aşırı küçük... birde bazı oyunların ikonları herhalde 3x4 teki menü büyüklüğüne uyumlu kalmış ..birbirinin üzerine taşıyor

bende böyle sorunlar yok ya bir screensnap le resim çekip koyabilir misin sorunlara çözümü daha iyi bulabilirim :oke:

----------Eklendi @ 18:23:57 ---------- Yazıldı @ 18:22:59 ----------

UC Web Browser'i Şiddetle Tavsiye Ederim. İlk Başlarda Sıcak Bakmıyordum Bir Kere Tesadüf Eseri Yükledim. İngilizce ama 1 Kere Bile Hafıza Dolu Uyarısı Verdirtmedi. Sitelere Biraz Daha Hızlı Giriyor. Ayrıca; 5800'ın Kendi Web Tarayıcısı Bazen Zora Gelince Wlan Bağlantısı Kesildi Diyordu. Bu Hiç Öyle Bir Sorun Çıkartmıyor. Opera için 4 Gb Ram Lazım sanki çok severdim ama ramin a....s...yor diyim anlarsın sanırım. Sıktı bu yüzden :)

evet evet uc web süper nokia store da var bende ordan indirdim kullanıyorum çok iyi :oke:

----------Eklendi @ 18:34:27 ---------- Yazıldı @ 18:23:57 ----------

sorunlarına baktım şimdi evet ya o sürüklemeli çizgiyi yeni farkettim çok büyük bir sorun değil gibi ama yine de çözülmesi gerek diğer versiyonda çözerim ikonlar küçük demişsin hangi cfw yi yüklediysem hep küçük öyle olur zaten bunun çözümü yok nasıl sığdırcaz ikonları oyunlar için de oyunun kendi ikonundan kaynaklanır bende taşma falan yok ama oyundan kaynaklanan sorun :oke:

----------Eklendi @ 18:36:19 ---------- Yazıldı @ 18:34:27 ----------

sonuçta o kaydırmalı şey yüzünden aşağı inmeme gibi bir sorun yok çok küçük bir hataymış

• Beğen
Tepkiler: burak_102
kollayan

kollayan

Üye
Nokia 3D foto. yu nasıl çalıştıracaz. Üzerine basıyom hiçbir tepki vermiyor.:hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 3D foto. yu nasıl çalıştıracaz. Üzerine basıyom hiçbir tepki vermiyor.:hmmm

çalıştırmakiçin o programı telefonuna yüklemelisin aynısı videolardaki uc player içinde geçerli :oke:

burak_102

burak_102

Üye
sizce 3x4 mü iyi yoksa 4x4 mü?

kollayan

kollayan

Üye
Tm anlaşıldı.:oke: Teşekür ederim.

burak_102

burak_102

Üye
sizce 3x4 mü iyi yoksa 4x4 mü?