Ameliyatta doktor- hemşire kavgası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
veee muratı sinir etmeyı basardım .d
cekılebılırım

kazanan benim sinir olansa sensin

Tepkiler: Tuba.Erva
    Konu Sahibi
yook ben kendımı bılıyorum : söyledıklerıne güldüm gectım he murat he

söylediklerimin şaka olduğunu biliyorsun ne dedim profilde seni sinir edicem yoksa her meslek kutsaldır hemşirede lazım doktorda öncekileri okuyanlarda beni yanlış tanıyacak şakalaştığımızı söyleyelim bari

Tepkiler: Tuba.Erva
    Konu Sahibi

bencede gümbürtüye gtme sonra
tabıkı de

__xXx__

Üye
demekki doktorluk ona nasip değilmiş doktor 6 yıl okul okudu zor bi alanda okudu diye havalı mı olması lazım? kimse şunu unutmasın insanların hayatlarını kurtarmıyorlar insanların hayatlarının kurtulmasına vesile oluyorlar insanların hayatları ellerinde değil 2 yıl veya 4 yıl daha fazla okul okumuş diye hemşireye saldırmaya hakkı yok emin ol o ameliyathanedekilerden biri olsaydım o doktoru kimse elimden alamazdı istediği birşeyi o hemşire vermemişse başka hemşirede var ondan istesin o başkasından istese ölür mü? bu arada senn de mi adın murat?

gümbürtü derken ban mı atarlar

burda tubayla yazdıklarımızın çoğu şaka öncelikle bunu belirteyim.Doktorun saldırması yanlış ama hemşirenin de o anda canım istemiyor vermiyorum deme şansı yok.Herkes görevinin hakkını verecek doktoru da hemşiresi de.

----------Eklendi @ 20:53:49 ---------- Yazıldı @ 20:52:52 ----------

en ufak bi ceza alayım bir daha girmem şu foruma gidere gider

__xXx__

Üye
herkes görevinin hakkını verecek orda sana katılıyorum ama doktorun saldırmasından daha yanlış bişi var mı burda?

herkes görevinin hakkını verecek orda sana katılıyorum ama doktorun saldırmasından daha yanlış bişi var mı burda?

doktorun saldırması başlı başına yanlış zaten bunu savunmuyorum ben birincisi kadın olduğu için ikincisi görev başında olduğu için ama biri sana avrat küfür etse sen o kişiye saldırsan burda tek suçlu sen mi olursun birde olayın bu yönü var

__xXx__

Üye
iyi de ortada doktora küfredildiği yönünde bilgi yok onu nerden çıkardın?

örnek verdim sadece sonuçta aralarında geçenleri tam bir şekilde bilmiyoruz değil mi?

hemşireler bizim baş tacımız ama türkiyedeki hemşirelerde pek iş yok

Tepkiler: Silinen Üye 2149105
    Konu Sahibi
muratttttt

Tepkiler: greenmile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...