Aman ALLAH ım ben ne yaptım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Jerkez38

Jerkez38

Üye
arkadaş geçmiş olsun bende c7me delikli kılıf alırken son anda vaz geçip slikon aldım ve iki ay kullandım daha iki gün önce yeni angy bırds kılıf aldım çok kullanışlı.
eğer telefonun arkasındaki izler tozdan kaynaklanıyorsa farklı temizlik ürünleri kullan eğer çizikler ise kapak değiştir yada üzerine bi kılıf takman daha ii olur

erollcelik

erollcelik

Üye
Ben şu silikon kılıflaradan kullanıyorum.Nokia shoptan almıştım.Telefonu kaba gösteriyor, fakat çok iyi bir kılıf.Sağlam bişey isteyenlere tavsiye ederim.

uribaju

uribaju

Üye
ben çekmeli deri kılıf kullanıyorum şuana kadar 1 çizik dahi olmadı arkadaşım arada birde çıkar telefonu hava alsın o kadar süre kılıf içinde tutulur mu telefon hata sende..

ahmad85

ahmad85

Üye
hocam ben kesinlikle kılıf kullanma taraftarı değilim.. sonuçta en fazla 2 ya da 3 yıl kullanıyoruz. telefona taktığım tek parça ekran jelatini.. bence sadece ekran çizilirse sorun olur.. onun dışındaki ufak tefek çizikler rahatsız etmemeli.. geçmiş olsun..

najanaja

najanaja

Üye
walla n8 için bu kılıf 10 numara teli aldığım zaman bu kılıftan aldım bide ekran film çektim bunları çıkarsam tel hala sıfır gibi ne toz ne çizik war ben şahsen bu kılıfı öneririm herkese.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

aynen benim telefonda kaç kere elimden yere düştü hiçbişeyde olmadı sadece ekranda çok küçük bi çizik var taş gibi çalışıyor
aman nazar değmesin

keşke demez olaydım dün telefon çöktü :(

Nashhh

Nashhh

Üye
selam ben 1 ay once teli alirken clear-coat marka cizilmez kilifta alarak kullanmaya basladim neredeyse hic kilif takili oldugu belli bile degil biraz pahali 50 tl ama bu tele deger birde omur boyu garanti vermisler ama bakalim ihtiyac duyacakmiyim... Aldigim yer H.B.

Node

Node

Üye
Ben de Nisan ayında telefonla beraber çekmeli deri kılıf almıştım. Telefonumda 2-3 kez düşürmeme rağmen bir çizik yok.

dark_lord

Üye
Bende gittigidiyordan silokon-plastik arası ne çok yumuşak ne çok sert olan seffaf siyah renkli kılıftan aldım yanında 3 adet ekran koruma ve birde telefonun arkasına vantuzla yapışan ayak göndermişlerdi. Kılıf telefona boşluksuz oturuyor.Telefonum hala 0 gibi ve düşürme korkum kalmadı. Tavsiye ederim.

Türe

Türe

Üye
ben delikli kullanıyorum gayet rahat :hmmm

HolyCarboy

HolyCarboy

Üye
pff ne yazikki bende de aynısı oldu c6-01 im war delikli kılıf telefonun arkasını ve yanlarını mükemmel çizdi :off:

serecans

serecans

Üye
üzüldüm kardeşim

cemsidar

cemsidar

Üye
Hacılar bende 2 tane delikli var bi acaip sert dieri az daha yumuşak bi plastik.Silikon alacam o da genişlior ve ekranı korumuyor.En iyisi deri telefon kılıfı alın.Çanta gibi hiç bişede olmuo.Telefonun ekranı krlenince kılıfa koyun çıkarın bişe kalmıo ekranda tertemiz oluyor :)

Bu olabilir mesela

Tabi bu c6 için ama c7 ninkide böle bişe hemen hemen