Aman ALLAH ım ben ne yaptım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

irfan7002

irfan7002

Üye
    Konu Sahibi
Aman ALLAH ım ben ne yaptım !!!
arkadaşlar n8 i ilk aldıgım gün cihaz temiz kalsın diye şu delikli kılıflardan aldım ve hemen taktım yaklaşık 2 ay sonra kılıfı bi cıkariyim şunu bi temizliyim dedi bide ne göriyim kılıf sürtüne sürtüne cihazın her tarafı benek benek olmuş aman ha arkadaşlar dikkat edin ben çok üzüldüm siz üzülmeyin ama çok üzüldüm telefonumu çok seviyorum

----------Eklendi @ 22:08:46 ---------- Yazıldı @ 21:50:25 ----------

kimse tesellide etmiyor yahu

slant1111

slant1111

Üye
aynısını c7 de yasadm.ağbmin x6 sında da oldu babamın x2 sinde de oldu lanet olsun delikli kılflara

salihk

salihk

Emekli Yönetici
delikli kılıflar çok toz topluyolar bence hiç kullanmayın

irfan7002

irfan7002

Üye
    Konu Sahibi
kafamı hangi duvara vuriyim bilmiyorumki

by_oguz

by_oguz

Üye
bende delikli kılıf kullandım ama cıkarınca temizledim birşey kalmadı. aksine kılıf kırıldı :D bende silikon kılıf aldım

Dampierre

Dampierre

Üye
bende benekli ve silikon olmak üzere iki kılıf var, benekli hiç rahat değil, silikon çok esnedi, ikisinide kullanamıyorum :D

irfan7002

irfan7002

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi kılıf kullanmamak ama elimden düşer diyede korkmuyorum değil doğrusu

----------Eklendi @ 00:21:37 ---------- Yazıldı @ 00:17:56 ----------

bende delikli kılıf kullandım ama cıkarınca temizledim birşey kalmadı. aksine kılıf kırıldı :D bende silikon kılıf aldım
Demekki sendeki tam oturdu bendekinde biraz boşluk vardı ama o kadar önemsemiyordum bundan sonra yoğurdu üfleyerek yerim artık

RedColt

RedColt

Üye

ben bu üründen aldım Metro marketlerinden ttech in orjinal ürünüydü kutusunda, 20 tl biraz pahalıydı ama çok sağlam ve kadife gibi ama plastik.. tam oturuyor telefona ve delikli de değil... O resimdeki gibi ürün gg den almadığım için ordaki nasıl bilemeyeceğim ama metro markette 20 tl ve çok memnunum diğerini kırmıştım bu kırılmıyor daha sağlam :)

N8 içinde var bu ürünlerden n8inkide çok güzel onda nokia yazısıda açık çok hoş duruyor. :)

buda n8; metroda n8 içinde var :)

irfan7002

irfan7002

Üye
    Konu Sahibi
ben bu üründen aldım Metro marketlerinden ttech in orjinal ürünüydü kutusunda, 20 tl biraz pahalıydı ama çok sağlam ve kadife gibi ama plastik.. tam oturuyor telefona ve delikli de değil... O resimdeki gibi ürün gg den almadığım için ordaki nasıl bilemeyeceğim ama metro markette 20 tl ve çok memnunum diğerini kırmıştım bu kırılmıyor daha sağlam :)N8 içinde var bu ürünlerden n8inkide çok güzel onda nokia yazısıda açık çok hoş duruyor. :)buda n8; metroda n8 içinde var :)
teşekkürler kardeş ama artık bu saatten sonra kıymeti kalmadı telefonun arkası ve yanları benek ve çizgilerle dolu böyle kullanıcam galiba öneri için sağol

RedColt

RedColt

Üye
teşekkürler kardeş ama artık bu saatten sonra kıymeti kalmadı telefonun arkası ve yanları benek ve çizgilerle dolu böyle kullanıcam galiba öneri için sağol

çizikler göz önünde olacağına tak bence kılıf :) geçmiş olsun artık

teknolocix_777

teknolocix_777

Üye
Bundan önce Samsung S5603 kullandım sonra Nokia C6-01 aldım.Daha sonra da Htc aldım.En son olarak Samsung S II aldım.Hepsi dokunmatik olmasına rağmen hiç kıılf kullanmadım.Hani derler ya sakınan göze çöp batar diye.Bu atasözü sizin durumunuzu en iyi şekilde özetliyor.Birçoğumuz bu tür telefonu almak için harçlıklarımızdan kısıp ya da aylarca biriktirdiğimiz paralarla alıyoruz.Bu yüzden telefonumuza gözümüz gibi bakıyoruz.Bence kılıfa gerek yok.Sadece sağ ya da sol cebinizi telefon için kullanmanız yeterli.Bozuk para,anahtar vb. şeylerle yan yana koymayın yeter. :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
aynen bende delikli kılıf kullanıyordum bi ara temizlemeyi geciktirdim arka kapak benek benek oldu sonra silikona geçtim..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kılıf seçerken de demekki çok dikkatli seçmek gerekiyormuş. Geçmiş olsun arkadaşım. Ama ekran değişebiliyorsa uygun vakitte değiştir.

[alikan]

[alikan]

Üye
nasıl yani çıkmıyo mu şimdi onLar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Bundan önce Samsung S5603 kullandım sonra Nokia C6-01 aldım.Daha sonra da Htc aldım.En son olarak Samsung S II aldım.Hepsi dokunmatik olmasına rağmen hiç kıılf kullanmadım.Hani derler ya sakınan göze çöp batar diye.Bu atasözü sizin durumunuzu en iyi şekilde özetliyor.Birçoğumuz bu tür telefonu almak için harçlıklarımızdan kısıp ya da aylarca biriktirdiğimiz paralarla alıyoruz.Bu yüzden telefonumuza gözümüz gibi bakıyoruz.Bence kılıfa gerek yok.Sadece sağ ya da sol cebinizi telefon için kullanmanız yeterli.Bozuk para,anahtar vb. şeylerle yan yana koymayın yeter. :)

aynen benim telefonda kaç kere elimden yere düştü hiçbişeyde olmadı sadece ekranda çok küçük bi çizik var taş gibi çalışıyor
aman nazar değmesin

coolmen

coolmen

Üye

beyler ben bunu kullanıyorum bu orj kapak tavsiye edrim

mangdaşire

mangdaşire

Üye
içi yumuşak deri kılıflardan birde parlak jelatin kullanın.ben jelatin ve kılıf kullanıyorum,ekranda hiçbir çizik yok ama jelatinde bayagı var(o da mat oldugu ve 2 yıldır hiç degiştirmedigim için)

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
ben nokia'nın orjinal silikon kılıfını kullanıyorum, alalı 10 ay oldu, ayda bir çıkarıp sadece yanlarda birikmiş tozları siliyorum ıslak mendille sonra da kuruluyorum. halen sıfır gibi en ufak bir çizik yok. bir kaç defa da düştü ama bir darbe izi olmadı. bence orjinal silikon kılıf gayet yeterli. ayrıca tüm yan tuşlar da kılıfın içinde kaldığından kenarlarından toz da almıyor içlerine tuşlar.