Karavelaa
Üye
Oynadığın oyunlar Dota,LoL tarzı oyunlar iste 7 buton işe yarıyor kullananlardan aldığım bilgiye göre. Ama ben sadece alacağım.Hic bilgim yok![]()
. Ayrıca 3200 DPI fazlası ile yetiyor 5500'e gerek yok bence.Oynadığın oyunlar Dota,LoL tarzı oyunlar iste 7 buton işe yarıyor kullananlardan aldığım bilgiye göre. Ama ben sadece alacağım.Hic bilgim yok![]()
. Ayrıca 3200 DPI fazlası ile yetiyor 5500'e gerek yok bence.Siparis verdim dayanamadım.
Suyla temas ettirmemeye özen gösteririm zaten su geçirmese bile
su konusu içindiHayırlı olsun öncelikle bakalım ne çıkacakSiparis verdim dayanamadım.
Suyla temas ettirmemeye özen gösteririm zaten su geçirmese bile

Mesajla soruyoruz no diyolar lafı mı uzatmak istemiyolar anlamıyorum bazı satıcılarda da bu açıklama mevcut su konusunda

Bilemedim.Bu sterlin ne ayak ya

Bilemedim.![]()
Kart ekstresine bi bak bakalım.Aklınca üç kagıt yapmaya çalısıyo diyecem de dolar yani sitede baska para birimi kullanılmıyor ve totalde de 9 dolar diyor da Sterlin kafa karıstırıcı eski siparislere baktım hiç birinde yok ilginç.

Kart ekstresine bi bak bakalım.
Yeni siparişler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nasıl meraklısın davayaBaktım herhangi bir sorun yok keske olsa dava açarım
Çelik bileklik iyiymis diesel tarzı kesin alırım onu![]()

Nasıl meraklısın davaya![]()

Japonlar çalışıyor.Eleman hemen bugun kargolamis aksam verdik daha siparisi![]()

Hangi marka,model ?Benide kargodan aradılar bugün bir siparişim gelecek hangisi fikrim yok. İnşallah kulaklıktır. 35 dolar verdim. Gelse de içim rahat etse.
Japonlar çalışıyor.
Benim KZ ED9 satan bayan bana yine resmini yollamış ne ayal anlamadım bu ikinci resim. Birde poz vermiş.![]()

Benim bi ürünüm china post registered air mail ile gönderileceği yazıyor ancak china post sitesinden kontrol ettiğimde hiç bi'şey çıkmıyor. Kargo verildi olarak da gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım
Ordan takip etmeyeceksin. 17Track'dan kontrol edeceksin.Benim bi ürünüm china post registered air mail ile gönderileceği yazıyor ancak china post sitesinden kontrol ettiğimde hiç bi'şey çıkmıyor. Kargo verildi olarak da gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım