El~PisToLeRo
Üye
Sağolnormalde sevmem kaba diye dışarda takmayı ama kablosuz olunca cezbediyor
![]()
Aynen tusların üzernde olması da ayrı bir güzellik telefondan tamamen bagımsızsın diger türlü kablosuzun bir anlamı kalmıyo acıkcası.
Sağolnormalde sevmem kaba diye dışarda takmayı ama kablosuz olunca cezbediyor
![]()
çok pahalıymış gibi indirim yapıyorlar bir deBu ayın 25-27'nde tam hatırlamıyorum. Genel AliExpress büyük indirim günü var. Kaçırmayın derim. Dolar yüksek olsada kaçırmayacağım.![]()
unutmayalım o değil ptt küfür edecek bana ayıp olmasın diye farklı adreslere sipariş veriyorum artık 
Aynen öyle. Artık arıyor beni gidip ben kendim alıyorum.çok pahalıymış gibi indirim yapıyorlar bir deunutmayalım o değil ptt küfür edecek bana ayıp olmasın diye farklı adreslere sipariş veriyorum artık
![]()

ben çalışıyorum ya o şansım olsaAynen öyle. Artık arıyor beni gidip ben kendim alıyorum.![]()

ben çalışıyorum ya o şansım olsa![]()

. İş zor ama adama diyorum abi acelesi yok eve getirme tamam diyor. Ondan sonraki gün arıyor postan var. 12-13'den önce gelmem gel al 
Bende adresi yanlış yazmışım geçen kargodan aradı doğruyu verdim 4 ürünü yanlış adrese vermişim. Adam aradı 2. kere 10 gün sonra aynı adamdı. Telefonu kapattı iddiaya girmiş heralde yanındakiyle. Telefonu kapatmadan önce benim olduğumu tahmin etti heralde yanındakine ben sana orasıdır demedim mi olum dedi. İş zor ama adama diyorum abi acelesi yok eve getirme tamam diyor. Ondan sonraki gün arıyor postan var. 12-13'den önce gelmem gel al
![]()
Sonra mesaj attım bir kaç siparişim daha bu isimle gelir diye yanlış vermişim diye. Adam tamam abi tanıyoruz zaten seni diye mesaj atmış 
"thanks for your inquiry.
if we show the lower price on the paper documents.can it reduce the cost ?if yes.pls let me know the value that we need to show.thank."
link atar mısın ?Aldığımız USB Hub 7'li geldi. Her girişin güç anahtarı var. 2-3 dolar arası bir fiyat aldım. Burada 20 TL civarı. ☺
link atar mısın ?
Öncelikle Cihazın Ülkeye Girmesinde Kısıtlama Ya Da Yasak Var Mı Eğer Ki Yoksa Fatura Miktarı 75€ Altında Fatura Edilirse Vergi İşlemi Olmaz....Satıcıya vergi konusunda endişemi dile getiren mesaj attım oda fiyatı düşük gösterebileceğini söyledi;
%20 vergi çıkar diyenlerde oldu.
14 dolar olduguna emin misin? S3 icin var mi?Galaxy s4 veya başka bir telefon için yüksek kapasiteli batarya alan oldu mu bu siteden? Benim s4 için 7200mahlık dahili batarya var biraz kalın batarya ama yanında ona uygun kapakta yolluyorlar tavsiye eder misiniz? 7200mah batarya telefonda hayal gibi. 14 dolar. Almayı düşünüyorum?
14 dolar olduguna emin misin? S3 icin var mi?
Kac gunde geliyor peki? Anker batarya miO civarda bişeydi s4e varsa s3e de vardır