AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sağol :) normalde sevmem kaba diye dışarda takmayı ama kablosuz olunca cezbediyor :D

Aynen tusların üzernde olması da ayrı bir güzellik telefondan tamamen bagımsızsın diger türlü kablosuzun bir anlamı kalmıyo acıkcası.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Karavelaa

Üye
Bu ayın 25-27'nde tam hatırlamıyorum. Genel AliExpress büyük indirim günü var. Kaçırmayın derim. Dolar yüksek olsada kaçırmayacağım. :ehe

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bu ayın 25-27'nde tam hatırlamıyorum. Genel AliExpress büyük indirim günü var. Kaçırmayın derim. Dolar yüksek olsada kaçırmayacağım. :ehe
çok pahalıymış gibi indirim yapıyorlar bir de :ehe unutmayalım o değil ptt küfür edecek bana ayıp olmasın diye farklı adreslere sipariş veriyorum artık :D

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

Karavelaa

Üye
çok pahalıymış gibi indirim yapıyorlar bir de :ehe unutmayalım o değil ptt küfür edecek bana ayıp olmasın diye farklı adreslere sipariş veriyorum artık :D
Aynen öyle. Artık arıyor beni gidip ben kendim alıyorum. :ehe:ehe

• Beğen

Karavelaa

Üye
  • Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
:gul::gul:. İş zor ama adama diyorum abi acelesi yok eve getirme tamam diyor. Ondan sonraki gün arıyor postan var. 12-13'den önce gelmem gel al :kop:
Bende adresi yanlış yazmışım geçen kargodan aradı doğruyu verdim 4 ürünü yanlış adrese vermişim. Adam aradı 2. kere 10 gün sonra aynı adamdı. Telefonu kapattı iddiaya girmiş heralde yanındakiyle. Telefonu kapatmadan önce benim olduğumu tahmin etti heralde yanındakine ben sana orasıdır demedim mi olum dedi :ehe Sonra mesaj attım bir kaç siparişim daha bu isimle gelir diye yanlış vermişim diye. Adam tamam abi tanıyoruz zaten seni diye mesaj atmış :d:

Jus7ice

Jus7ice

Üye
abimin elindeki yüzüğü almak için ona daha iyisini almalıyım bir öneri verin arkadaşlar hangisi güzel sizce :)

farrow

Üye
Arkadaşlar bu urune çok ihtiyacım var,benim uyku apnesi hastalığım var ve devletin verdiği ve 10 yıldan önce yenileme yapmadığı cihazı 5 yıldır kullanıyorum,aşağıdaki ürün mükemmel görünüyor,buna çok vergi çıkar mı?Yurt içinde bunu öğrenebileceğim bir mercii var mı?

bydirgen

Üye
@farrow Satıcı İle İletişime Geç Düşük Fatura Kesmesini İste O Zaman Gümrük Vergisi Ödemeden Geçiş Olur..

farrow

Üye
Satıcıya vergi konusunda endişemi dile getiren mesaj attım oda fiyatı düşük gösterebileceğini söyledi;

"thanks for your inquiry.
if we show the lower price on the paper documents.can it reduce the cost ?if yes.pls let me know the value that we need to show.thank."

%20 vergi çıkar diyenlerde oldu.

Sarangni

Sarangni

Üye
Aldığımız USB Hub 7'li geldi. Her girişin güç anahtarı var. 2-3 dolar arası bir fiyat aldım. Burada 20 TL civarı. ☺

Sarangni

Sarangni

Üye
link atar mısın ?

Bunu almıştım USB 2.0 destekleyen: 2.99 dolar

USB 3.0 destekley şu modeli de abime almıştık: 6.98 dolar

bydirgen

Üye
Satıcıya vergi konusunda endişemi dile getiren mesaj attım oda fiyatı düşük gösterebileceğini söyledi;

%20 vergi çıkar diyenlerde oldu.
Öncelikle Cihazın Ülkeye Girmesinde Kısıtlama Ya Da Yasak Var Mı Eğer Ki Yoksa Fatura Miktarı 75€ Altında Fatura Edilirse Vergi İşlemi Olmaz....

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Galaxy s4 veya başka bir telefon için yüksek kapasiteli batarya alan oldu mu bu siteden? Benim s4 için 7200mahlık dahili batarya var biraz kalın batarya ama yanında ona uygun kapakta yolluyorlar tavsiye eder misiniz? 7200mah batarya telefonda hayal gibi. 14 dolar. Almayı düşünüyorum?

hiu482

Üye
Galaxy s4 veya başka bir telefon için yüksek kapasiteli batarya alan oldu mu bu siteden? Benim s4 için 7200mahlık dahili batarya var biraz kalın batarya ama yanında ona uygun kapakta yolluyorlar tavsiye eder misiniz? 7200mah batarya telefonda hayal gibi. 14 dolar. Almayı düşünüyorum?
14 dolar olduguna emin misin? S3 icin var mi?

byAndroid

byAndroid

Üye
Paypal nakit ile sorunsuz alışveriş yaptım bilginize :D

Üst Alt