Umarım albümü çıkarırken neler olacağının farkındasındır. Kısaca özetlemem gerekirse
1- Bandroller, prodüksiyon, klip derken cebinden çok rahat 40-60 bin TL arası bir para çıkacak ki o da klibi yayınlayacağın kanala göre daha da yükselecektir.
2- Prodüksiyon şirketine ödediğin para yetmezmiş gibi yapılan satışlardan da senden çok prodüksiyon firması para kazanacak hatta sen hiçbir şey kazanamayacaksın ödediğin parayı geri bile alamayacaksın. Bunun bir diğer nedeni de KORSAN CD'dir. Albümünün en geç 3. gününde albümünü internette göreceksin bundan şüphen olmasın.
3- Bütün bu cebinden çıkanlara karşılık geri kazanım nasıl olacak? Şöyle: Sen konser vereceksin, çok başarılı eserler çıkaracaksın, bir kesime değil herkese sesleneceksin, konser biletlerin eksiksiz satacak, gerektiği yerde bağış gecelerine katılıp kendini göstereceksin... Bu şekillerde anca ekonomini pozitif yöne çekebilirsin.
Yolun açık olsun umarım başarılı olursun 
Yavaş, Tarkan'a rakip olmayacam yada Sagopa Kajmer'e. Tanıdığım meşhur bir sanatçı var eniştem oluyor o karşılayacak çoğu şeyi ben sadece şarkı söyleyecem. Eğer albüm bastıramassak internet üzerinden dağıtılacak (
zaten albümden para kazanılmaz, paradan zarar edilir) beni konserlerine çıkartacağını falan söyledi. Yeterki adın çabuk duyulsun dedi..
Yani, kendi çapımda yapmıyorum bu işi