Albüm Çıkartıyorum, Kapak Tasarımım Nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
Albüm Çıkartıyorum, Kapak Tasarımım Nasıl ?
Albüm çıkartıyorum bilginiz olsun ;)

Albümdeki 4 şarkı internette mevcut, diğer şarkılardan 2 tanesini söyledim fakat yayınlamıyorum. Diğerlerinide söyleyeceğim
fan sayfası
Kendi tasarımımım albüm kapağı, yorumları beklerim

Ön Kapak;

Arka kapak

• Beğen
Tepkiler: ebuş..., Burak, " Tehlike " ve 2 diğerleri

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok güzel olmuş soner abi.albüm ne zaman çıkacak?

bossy

bossy

Üye
pek bi güzel :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hoş olmuş.yolun açık olsun:)

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Arka kapaktaki kırmızı yazılar sonradan eklenmiş heralde.

'Patron

'Patron

Üye
Bandrollü değil demi. Tarzın ne.

-efşan

-efşan

Üye
hayırlı olsun kardeşim güzel olmuş kapak yolun açık ola:oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hangi tarz da söylüyorsun kapak güzel olmuş

Samsun55''

Samsun55''

Üye
kral tvde çıkacanmı :ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hayırlı olsun

pelın_

:oke:güzel

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Hayırlı olsun gayet güzel olmuş :oke:

futbol123

futbol123

Üye
şimdiden başarılar dilerim kapak resmi güzel olmus

Dafny

Dafny

Üye
Güzel bence de

PureFood

PureFood

Üye
Kapak ve addan anladığım kadarıyla melankolik tarzda.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Güzel olmuş hayırlı işler

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Umarım albümü çıkarırken neler olacağının farkındasındır. Kısaca özetlemem gerekirse
1- Bandroller, prodüksiyon, klip derken cebinden çok rahat 40-60 bin TL arası bir para çıkacak ki o da klibi yayınlayacağın kanala göre daha da yükselecektir.
2- Prodüksiyon şirketine ödediğin para yetmezmiş gibi yapılan satışlardan da senden çok prodüksiyon firması para kazanacak hatta sen hiçbir şey kazanamayacaksın ödediğin parayı geri bile alamayacaksın. Bunun bir diğer nedeni de KORSAN CD'dir. Albümünün en geç 3. gününde albümünü internette göreceksin bundan şüphen olmasın.
3- Bütün bu cebinden çıkanlara karşılık geri kazanım nasıl olacak? Şöyle: Sen konser vereceksin, çok başarılı eserler çıkaracaksın, bir kesime değil herkese sesleneceksin, konser biletlerin eksiksiz satacak, gerektiği yerde bağış gecelerine katılıp kendini göstereceksin... Bu şekillerde anca ekonomini pozitif yöne çekebilirsin.

Yolun açık olsun umarım başarılı olursun :oke:

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
PureFood

PureFood

Üye
Umarım albümü çıkarırken neler olacağının farkındasındır. Kısaca özetlemem gerekirse
1- Bandroller, prodüksiyon, klip derken cebinden çok rahat 40-60 bin TL arası bir para çıkacak ki o da klibi yayınlayacağın kanala göre daha da yükselecektir.
2- Prodüksiyon şirketine ödediğin para yetmezmiş gibi yapılan satışlardan da senden çok prodüksiyon firması para kazanacak hatta sen hiçbir şey kazanamayacaksın ödediğin parayı geri bile alamayacaksın. Bunun bir diğer nedeni de KORSAN CD'dir. Albümünün en geç 3. gününde albümünü internette göreceksin bundan şüphen olmasın.
3- Bütün bu cebinden çıkanlara karşılık geri kazanım nasıl olacak? Şöyle: Sen konser vereceksin, çok başarılı eserler çıkaracaksın, bir kesime değil herkese sesleneceksin, konser biletlerin eksiksiz satacak, gerektiği yerde bağış gecelerine katılıp kendini göstereceksin... Bu şekillerde anca ekonomini pozitif yöne çekebilirsin.

Yolun açık olsun umarım başarılı olursun :oke:

Oo ne 3.günde korsanı Sago'nun albümleri ilk gün korsana düşüyor :nono:
Ayıp ama burası Türkiye herşey normal artık insanımıza.

Emeğe saygısı olan gider albümleri çıktığı anda gider alır zaten kim olursa olsun. Herşey kafada bitiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt