Aklıma takılan birşey var (Telefon Hacklemek !?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuatromen

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma takılan birşey var (Telefon Hacklemek !?)
Arkadaşlar 1 buçuk sene önce kendime 6120 classic almıştım bir kaç gün önce bu siteye üye oldum tema indirdim kurdum lakin sitenizde çok güzel programlar olmasına rağmen habire sertifika hatası alıyorum kuramıyorum bazı arkadaşlar telefonu hacklemekten bahsetmiş konular açılmış ancak aklıma takılan birşeyler var bunlar

1- Telefon hacklemek ne kadar doğru? Erişime izin verilsinmi diye sorar evet diyin demiş bazı arkadaşlar bu hack işini yaparken tamamda evet dersem virüslerde bana evet demesin sonra (zamanında 7610'uma virüs girmişti az çekmedim)

2- Telefonumun firmware sürümünü geçen ay güncelledim bu hack olayı olduktan sonra telefonumu güncelleyebilecekmiyim?

3-Sertifikaları kırmak ve istediğin pro'yu yüklemek bende çok istiyorum lakin bu meletin içine virüs girdimi kolay kolay çıkmıyor birde sevgiline ailene 18 üstü mesajlar gönderiyormuş bazı virüsler.

Yardımcı olun arkadaşlar telefona dokunmadan şu lanet sertifika olayını çözemezmiyim?

Su Damlası

Üye
ben bu konuda bi profesör tanıyorum adresini verebilirim istanbulda isen :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bunun programı var arkadaşım onu indireceksin veya çin sitelerinden sertifika alman lazım ... Eğer sertifika süresi hatası veriyorsa telefonun tarihini 2002 falan yap süresi geçmiş sertifika ise bu şekilde programı yuklersin ... Öyle değilse secman programını indirmelisin

kuatromen

Üye
    Konu Sahibi
O çin sitelerinden nasıl alıyoruz sertifika? Bi zahmet anlatsanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt