[akinorta] Türkiye Televizyonu v2.0 {Final} - Ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

one2one2

one2one2

Üye
cok begeneim harika! Profesyonelce hazirlanmis emegine saglik.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Çok güzel hazırlanmış bir program severek kullanıyorum.Emeği geçenlere teşekkür ederim.

alihanyagcii

Üye
Kardeşim ileride s60v5 ile desteklenebilir mi ? Uygulamanı gerçekten çok beğendim :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yeni düzenleme ile daha iyi oldu. bağlantıya göre düşük normal yüksek kalite seçim yapabiliyoruz bazı ulusal kanallarda.çok iyi olmuş bu

ozera01

Üye
star tv ve trt 1 spor çalışmıyor star tvde yükleniyor yazısı geliyor ama öylece kalıyor net var

snaper 023

snaper 023

Üye
teşekkürler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
internet hızı 8mbit olmasına rağmen kanald ve star tvnın normal ve yüksek kaliteli yayınlarında görüntü birbirine giriyor.

ersantaran

Üye
teşekkürler

akyazılı

akyazılı

Üye
paylaşım için teşekkürler

helppo

helppo

Üye
akın bey bir sonraki versiyonu adana koza tv yaparsanız sevinirm siz:oke:

yorukefe09

Üye
program n8'de kullanıla bilinirmi?

serik4343

Üye
c5-03 de çalışmıyor mu acaba

necbil

Üye
nokia c5 te calısırmı

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
hayır çalışmaz işletim sisteminiz farklı

djkaptan

djkaptan

Üye
Tek Kelimeyle Mükemmel Olmuş Eline Sağlık

serik4343

Üye
bazı kanallarda %99 ara bellekleniyor diyor ve öyle kalıyor bunun bi düzeltmesi var mı acaba ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bazı kanallarda %99 ara bellekleniyor diyor ve öyle kalıyor bunun bi düzeltmesi var mı acaba ?

arkadaşım burası senin bölümün değil. Burası S^3 işletim sistemi. Seninki s60v5. Bambaşka sistemler yani.

DeLyY_06

Üye
Yanlışlıkla silmiştim aradım bulamadım burada buldum akın kardeşim çok :tşk:...

abuzer02

abuzer02

Üye
Slm bu televizyon uygulamasını 5800 xpress music te nasıl kullanacaz programı yükledim ama açılmıyor Qt 4.7.4 ve Qt components ayrıca Qt mobility 1.1.3 ve Qt webkit 4.7.3 de yükledim fakat yinede program açılmadı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Üst Alt