akinorta Üye Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: hayırlı olsun akın trt kanalları iptal linklerde bir düzenleme şart kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... trt deki paralimpik olimpiyatlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Ondan sonra sonra düzelecektir umarım.
yaren_dede' Alıntı: hayırlı olsun akın trt kanalları iptal linklerde bir düzenleme şart kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... trt deki paralimpik olimpiyatlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Ondan sonra sonra düzelecektir umarım.
akinorta Üye Konu Sahibi sbilen' Alıntı: gayet güzeldi, fakat çalışmayan kanallar çoğalmaya başladı. tşk Genişletmek için tıkla ... ben tüm kanalları takip etmiyorum. Kanalları bildirirseniz daha iyi yardımcı olurum.
sbilen' Alıntı: gayet güzeldi, fakat çalışmayan kanallar çoğalmaya başladı. tşk Genişletmek için tıkla ... ben tüm kanalları takip etmiyorum. Kanalları bildirirseniz daha iyi yardımcı olurum.
akinorta Üye Konu Sahibi yasinim' Alıntı: kardeşşşşşşşşş harikasınnn yeminle çok güzel bi çalışmaa Genişletmek için tıkla ... rica ederim
yasinim' Alıntı: kardeşşşşşşşşş harikasınnn yeminle çok güzel bi çalışmaa Genişletmek için tıkla ... rica ederim
şugar_klavyeci Üye Uygulamanın Ovi mağazadaki yorumlarına bakın derim. Herkes şikayetçi rezil, berbat, verilen paraya yazık diye bir sürü yorum var. Uygulama yetersiz geliştirilmeye ihtiyacı olduğu aşikar.
Uygulamanın Ovi mağazadaki yorumlarına bakın derim. Herkes şikayetçi rezil, berbat, verilen paraya yazık diye bir sürü yorum var. Uygulama yetersiz geliştirilmeye ihtiyacı olduğu aşikar.