saol kardeş bunu duymam iyi oldu normalde almazdım ama hem türk yapımcı+hem harika tasarım+videoyu direk izlemek olduğu için yayınlandığında alacağımvideo izleme de indirme de var

saol kardeş bunu duymam iyi oldu normalde almazdım ama hem türk yapımcı+hem harika tasarım+videoyu direk izlemek olduğu için yayınlandığında alacağımvideo izleme de indirme de var

mobil ödeme olacak mi Yani Abison haberleri veriyorum
uygulama tamamlandı her özellik aktif ve çalışıyor. Aynı anda Windows için de yayınlanıyor. Ödeme web sitesi üzerinden ya da uygulama içinden yönlendirerek lisans kodu altyapısıyla çalışıyor. Eskiden satın alanlara yeni lisans kodları gönderilecek.
Ödeme yöntemi olarak paymentwall ile anlaşma sağlıyorum. Yani hem mobil ödeme hem kredi kartı hem paypal hem banka transferi gibi aklınıza gelebilecek her türlü yöntemi içeriyor.
Şuan web sitesini yenileme işindeyim 1-2 gün diye geçiriyorum içinden çok merak ediyorum ilk etkiler ne olacak. Desteğiniz ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim hepinize.

aynençok sabırsızlıkla bekliyorum her bi saate Girip bakıyorum
pazar günü gelmeden...şuan hemen gelsin diye dua ediyorumaynenpazar günü gelmeden...
ne zaman paylaşacaksin AbiEn fazla 2 gün hatta kredi kartı onayı gelirse yarın akşam yayınlanacak. Ücret normal pc sürümü 3-5 dolar arası olacak. Başlangıç için indirim kodu verilecek sınırlı olarak. Eski lisanlar yeniye çevrilip kodları satın alan kullanıcılara iletilecek.
Abi bu gece olsun kaç aydır bu Ani bekliyorum1-2 gün belki de bu gece

aynen abiAbi bu gece olsun kaç aydır bu Ani bekliyorum![]()