[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bence bu akınortamı ne kesın kart falan katar hayatta kontorlu yapmaz nedense bısey yapıyor ama devamını getırmıyor tuhaf yanı yapıyosan herseyını tam yap sonucta kullanacak olan bızlerız
kontör ne? Yıl olmuş 2016 kontörden bahsediyorsun. Bahsettiğin şey TL Bakiyesidir. Onunla da Nokia telefonları ile şuana kadar hangi mağazayı kullanabildin de bu uygulamayı satın alabileceğini düşünüyorsun. TL ile satış yok olmayacak. Kredi kartı olmayan kullanamaz ne yapalım.

herkes için rahatça alınabilecek birşey olsun tl ile satın alma filan olsun
tl ile satın alım nokia için kimsenin anlaşması yok.
Ücretsiz nasıl olur? Bu uygulamada 10 binlerce satır elle yazılmış kod var. Tek başımayım sadece bir kişi yazıyor bu koca uygulamayı. Uygulama yayına çıkar firmalar filan satın almak isterse alır benden çıkar ve tamamen ücretsiz olur.

• Beğen
Tepkiler: aysegulcırık ve James Howlett

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
ne yapıyorsan yap kafana gore

James Howlett

James Howlett

Üye
akın abi instagram tamamen kafayı yedi :D

James Howlett

James Howlett

Üye
şuan sırada olan bişey var mı?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Dmden resim göndermeyi ekleyeceğim sonra profil resmi ekleme bir de bildirimlere baktıktan sonra bitecek

• Beğen
Tepkiler: James Howlett
James Howlett

James Howlett

Üye
akın abi ?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
aksilikler ve müjdeler var: uygulama signed olabilir

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Paypal yok ilk aşamada ücretli olacak. Yinr uygulama içi kredi kartı ile ya da web üzerinden lisans satışı ile

hnk6120

Üye
kontör ne? Yıl olmuş 2016 kontörden bahsediyorsun. Bahsettiğin şey TL Bakiyesidir. Onunla da Nokia telefonları ile şuana kadar hangi mağazayı kullanabildin de bu uygulamayı satın alabileceğini düşünüyorsun. TL ile satış yok olmayacak. Kredi kartı olmayan kullanamaz ne yapalım.

tl ile satın alım nokia için kimsenin anlaşması yok.
Ücretsiz nasıl olur? Bu uygulamada 10 binlerce satır elle yazılmış kod var. Tek başımayım sadece bir kişi yazıyor bu koca uygulamayı. Uygulama yayına çıkar firmalar filan satın almak isterse alır benden çıkar ve tamamen ücretsiz olur.
Akın hoca merhaba;

Bende daha evvel nokia e7 vardı..sevdigim bir arkadaşımı kiramadim verdim..o cihazda ben uygulamayi satin alip kullaniyordum..gayet de güzel yapmissin..
Mesele şu şimdi bende n8 var.tekrar mı satın almam gerekiyor yoksa bir şekilde bana yardımcı olabilir misin?

Ilgine teşekkur ederim.

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Akın hoca merhaba;

Bende daha evvel nokia e7 vardı..sevdigim bir arkadaşımı kiramadim verdim..o cihazda ben uygulamayi satin alip kullaniyordum..gayet de güzel yapmissin..
Mesele şu şimdi bende n8 var.tekrar mı satın almam gerekiyor yoksa bir şekilde bana yardımcı olabilir misin?

Ilgine teşekkur ederim.
satın alım yaptığın paypal addresinle [email protected] adresine mail gönderirsen lisansını diğer cihazda iptal edip kullanabilirsin

James Howlett

James Howlett

Üye
abi sanırım güncelleme için herşey hazır sadece ödeme yöntemi kaldı?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
abi sanırım güncelleme için herşey hazır sadece ödeme yöntemi kaldı?
sadece profil resmi değiştirme kaldı şimdilik sonra hemen yayınlayacağım. DM mesaj isteklerini ve fotoğraf gönderme işini bitirdim bugün. Resim seçme kısmı değiştirildi eskisi gibi tüm resimler küçük küçük simgeler şeklinde görünmeyecek. Dukto uygulamasını bilenler varsa ondaki gibi bir dosya seçme menüsü ekledim (Böylece uygulama artık signed olmuş oluyor).

• Beğen
Tepkiler: hnk6120, asigsasi ve James Howlett
onurw58

onurw58

Üye
sadece profil resmi değiştirme kaldı şimdilik sonra hemen yayınlayacağım. DM mesaj isteklerini ve fotoğraf gönderme işini bitirdim bugün. Resim seçme kısmı değiştirildi eskisi gibi tüm resimler küçük küçük simgeler şeklinde görünmeyecek. Dukto uygulamasını bilenler varsa ondaki gibi bir dosya seçme menüsü ekledim (Böylece uygulama artık signed olmuş oluyor).
karfeş benim bir sorum olacak
bu uygulamayı hiç kullanmadım
aslında bakarsan instagramıda hiç kullanmadım :D
ama sanırsam bu instagramda video izleme var
bu programdada öylemi yoksa videoyu direk indiriyomu?

Üst Alt