[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
facebook paylaşımı da ekleniyor :)

• Beğen
Tepkiler: aysegulcırık

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
o konu hakkında bir şey diyemem şuan reklam araştırmasına girmedim henüz

onurw58

onurw58

Üye
o konu hakkında bir şey diyemem şuan reklam araştırmasına girmedim henüz
hem senin hem bizim için çok iyi olur paypal yok diye alamayan birçok insan vardı eğer reklamlı olursa bütün maxicep symbian ailesi çöker programa :D

• Beğen
Tepkiler: aysegulcırık
James Howlett

James Howlett

Üye
abi pc için uygulama yaptığında mı paylaşcan güncellemeyi yoksa mobil için tamamlandığında mı?

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
aynı anda bitmiş olacaklar ama symbian için daha önce yayınlanır. Bu arada facebook da tamamlandı şimdi sıra dm de

• Beğen
Tepkiler: aysegulcırık, asigsasi ve James Howlett

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
dm tamamen aynısı gibi çalışmayabilir, mesajlaşma uygulaması gibi olduğundan biraz zor geliyor şuan :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve aysegulcırık
aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
benı faceden eklermısın

codern

codern

Üye
ücretsiz olma ne oldu Abi bi açıklama yapsan

James Howlett

James Howlett

Üye
sen yaparsın abi :D zoru hemen yaparsın, imkansız biraz zamanını alır...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle ücretsiz değil. Farklı yollar düşünüyorum yayınlandığında öğrenmiş olursunuz diyelim. Pc için gecikecek

codern

codern

Üye
Kesinlikle ücretsiz değil. Farklı yollar düşünüyorum yayınlandığında öğrenmiş olursunuz diyelim. Pc için gecikecek
herkes için rahatça alınabilecek birşey olsun tl ile satın alma filan olsun

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
kredi kartı olmasın abi Yaşım tutmaz :D ininal kart felanda olmadın konturlu olursa 15 tl olsa bile alırım

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
bence bu akınortamı ne kesın kart falan katar hayatta kontorlu yapmaz nedense bısey yapıyor ama devamını getırmıyor tuhaf yanı yapıyosan herseyını tam yap sonucta kullanacak olan bızlerız

James Howlett

James Howlett

Üye
birader zamanında alsaydınız. Ben sırf bunun için gidip Paypal almıştım. Zor bişey değildi. Bide adam yapmış. Sana da saygı duymak düşer.

• Beğen
Tepkiler: onurhanerk, onurw58 ve akinorta

Üst Alt