[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

James Howlett

James Howlett

Üye
video izleme de indirme de var

onurw58

onurw58

Üye
saol kardeş bunu duymam iyi oldu normalde almazdım ama hem türk yapımcı+hem harika tasarım+videoyu direk izlemek olduğu için yayınlandığında alacağım :)
saol kardeş bunu duymam iyi oldu normalde almazdım ama hem türk yapımcı+hem harika tasarım+videoyu direk izlemek olduğu için yayınlandığında alacağım :)

James Howlett

James Howlett

Üye
abi şimdi bende uygulama açılmadığı için boş yer kaplamasın diye sildim. Şimdi paypal ödeme şekli de gittiğine göre uygulamayı açarken sıkıntı yaşamayayım ?

süperdodocuk

Üye
whatsapp ne durumda

• Beğen
Tepkiler: Ramoscu
James Howlett

James Howlett

Üye
valla akın abi bu gidişle ben güncelleyi kullanamayacam :( yarın yeni telefon bakmaya gidecem

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
son haberleri veriyorum :)
uygulama tamamlandı her özellik aktif ve çalışıyor. Aynı anda Windows için de yayınlanıyor. Ödeme web sitesi üzerinden ya da uygulama içinden yönlendirerek lisans kodu altyapısıyla çalışıyor. Eskiden satın alanlara yeni lisans kodları gönderilecek.
Ödeme yöntemi olarak paymentwall ile anlaşma sağlıyorum. Yani hem mobil ödeme hem kredi kartı hem paypal hem banka transferi gibi aklınıza gelebilecek her türlü yöntemi içeriyor.
Şuan web sitesini yenileme işindeyim 1-2 gün diye geçiriyorum içinden çok merak ediyorum ilk etkiler ne olacak. Desteğiniz ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim hepinize.

• Beğen
Tepkiler: codern ve onurw58
codern

codern

Üye
son haberleri veriyorum :)
uygulama tamamlandı her özellik aktif ve çalışıyor. Aynı anda Windows için de yayınlanıyor. Ödeme web sitesi üzerinden ya da uygulama içinden yönlendirerek lisans kodu altyapısıyla çalışıyor. Eskiden satın alanlara yeni lisans kodları gönderilecek.
Ödeme yöntemi olarak paymentwall ile anlaşma sağlıyorum. Yani hem mobil ödeme hem kredi kartı hem paypal hem banka transferi gibi aklınıza gelebilecek her türlü yöntemi içeriyor.
Şuan web sitesini yenileme işindeyim 1-2 gün diye geçiriyorum içinden çok merak ediyorum ilk etkiler ne olacak. Desteğiniz ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim hepinize.
mobil ödeme olacak mi Yani Abi :)
ne zaman yayınlanacak ve ücret ne kadar olacak :)
beklemedeyiz

James Howlett

James Howlett

Üye
abi inşallah pazar gününe kalmaz çünkü symbiana veda etcem.

codern

codern

Üye
çok sabırsızlıkla bekliyorum her bi saate Girip bakıyorum

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
abi kac lira olucak peki mobil ödeme

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
En fazla 2 gün hatta kredi kartı onayı gelirse yarın akşam yayınlanacak. Ücret normal pc sürümü 3-5 dolar arası olacak. Başlangıç için indirim kodu verilecek sınırlı olarak. Eski lisanlar yeniye çevrilip kodları satın alan kullanıcılara iletilecek.

codern

codern

Üye
4 gözle bekliyoruz
mobil ödeme iki dolar mi yine Abi
En fazla 2 gün hatta kredi kartı onayı gelirse yarın akşam yayınlanacak. Ücret normal pc sürümü 3-5 dolar arası olacak. Başlangıç için indirim kodu verilecek sınırlı olarak. Eski lisanlar yeniye çevrilip kodları satın alan kullanıcılara iletilecek.
ne zaman paylaşacaksin Abi

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
1-2 gün belki de bu gece

• Beğen
Tepkiler: codern
codern

codern

Üye
yayinlana kadar Uyumamayi düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: James Howlett

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Bu gece yattı ödeme firmadından onay gelmedi politikaları güncellemem gerekiyor. Yarın son gün artık sayaç koydum siteye yayınlanacak
Zor iş valla bir haftadır günde 12 saat buna ayırıyorum bıktım bıkıcam o aradayım. Ben yayınlayana kadar 3 güncelleme geldi instagrama kafayı sıyırcam en sonunda.

James Howlett

James Howlett

Üye
sen lazımsın bize abi, son biz kaldık symbiancı gerçi ben bile gidiyorsam... :(

Üst Alt