kredi kartınız yoksa ptt ye gidip 15 liraya isiminizi bile vermeden ininal kart alabilir daha sonra internet adresinden bu kartı onaylıyıp ücretsiz bir şekilde paypal hesabı açarak onayladıgınız bu kartı paypal hesabınıza ekliyebilir ve uygulamayı satın alabilirsiniz. Anlamıyorum herkesin neden başka bir ödeme şekli istediğinibi de satın alabilmek için başka ödeme yöntemi olsa
paypal ininal kartı kabul etmemektekredi kartınız yoksa ptt ye gidip 15 liraya isiminizi bile vermeden ininal kart alabilir daha sonra internet adresinden bu kartı onaylıyıp ücretsiz bir şekilde paypal hesabı açarak onayladıgınız bu kartı paypal hesabınıza ekliyebilir ve uygulamayı satın alabilirsiniz. Anlamıyorum herkesin neden başka bir ödeme şekli istediğini
ben uygulamayı ininal kart ile aldım. Nasıl kabul etmiyorpaypal ininal kartı kabul etmemekte

öyle kabul etmemekte paypal, kaç kere paypala eklemeye çalıştım fakat olmadı, yeni hesap açıp girmeyi denedim yine olmadıben uygulamayı ininal kart ile aldım. Nasıl kabul etmiyor![]()
kartı internet adresinden aktive edip isim staman gerekiyor. Aynı zamanda paypala eklediğindede kartının kayıtlı oldugu hesaba mail gelio. Onaylaman gerekior ve 3lira çekiyor karttan onaylayınca tekrar yukleniyor hesabına parayı. Bu arada youtube ininal kart paypal ekleme yazarsan görebilirsin. Ben instagram ve vine aldım ininal kartla herhangi bir sorunda çıkmadıöyle kabul etmemekte paypal, kaç kere paypala eklemeye çalıştım fakat olmadı, yeni hesap açıp girmeyi denedim yine olmadı
tüm platformlarda ücretsiz uygulma neden eski symbian da paraliçok manidar
![]()