[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Bir kaç önerim var uygulama için yapabilirseniz çok güzel olur :)
- koyu bir tema eklenebilir.
- efekt bölümüne biraz daha efekt eklenip seçimleeri hızlandırılabilir.
- kare kırpmanın yanına, büyük resimlere kırpmadan kenarlık yapılabilen bir secenek eklenebilir.

codern

codern

Üye
bi de satın alabilmek için başka ödeme yöntemi olsa

onurhanerk

onurhanerk

Üye
bi de satın alabilmek için başka ödeme yöntemi olsa
kredi kartınız yoksa ptt ye gidip 15 liraya isiminizi bile vermeden ininal kart alabilir daha sonra internet adresinden bu kartı onaylıyıp ücretsiz bir şekilde paypal hesabı açarak onayladıgınız bu kartı paypal hesabınıza ekliyebilir ve uygulamayı satın alabilirsiniz. Anlamıyorum herkesin neden başka bir ödeme şekli istediğini

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
kredi kartınız yoksa ptt ye gidip 15 liraya isiminizi bile vermeden ininal kart alabilir daha sonra internet adresinden bu kartı onaylıyıp ücretsiz bir şekilde paypal hesabı açarak onayladıgınız bu kartı paypal hesabınıza ekliyebilir ve uygulamayı satın alabilirsiniz. Anlamıyorum herkesin neden başka bir ödeme şekli istediğini
paypal ininal kartı kabul etmemekte

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ben uygulamayı ininal kart ile aldım. Nasıl kabul etmiyor :)
öyle kabul etmemekte paypal, kaç kere paypala eklemeye çalıştım fakat olmadı, yeni hesap açıp girmeyi denedim yine olmadı

onurhanerk

onurhanerk

Üye
öyle kabul etmemekte paypal, kaç kere paypala eklemeye çalıştım fakat olmadı, yeni hesap açıp girmeyi denedim yine olmadı
kartı internet adresinden aktive edip isim staman gerekiyor. Aynı zamanda paypala eklediğindede kartının kayıtlı oldugu hesaba mail gelio. Onaylaman gerekior ve 3lira çekiyor karttan onaylayınca tekrar yukleniyor hesabına parayı. Bu arada youtube ininal kart paypal ekleme yazarsan görebilirsin. Ben instagram ve vine aldım ininal kartla herhangi bir sorunda çıkmadı

bbakkus

bbakkus

Üye
bende ininal ile aldım paypal üstünden normal kart gibi aktifleştirsen kabul olur

• Beğen
Tepkiler: onursan
ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
tüm platformlarda ücretsiz uygulma neden eski symbian da parali :) çok manidar :D

ozanaydn

Üye
ücretsizi yok değil mi?

codern

codern

Üye
Yok malesef

ilknurcafe

Üye
dm özelligi ne zaman yenilenecek mesaj paylaşma özelligi geldi çok uzun konuştugunda sayfayı aşagı çekmek zor oluyor en son mesajlar üste görünse daha iyi olur

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: onursan
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bi Ara Alıcamda Bakalım NE Zaman

omer.talha

omer.talha

Üye
paypal hesabı ile yardm edinnn hesabım yok

omer.talha

omer.talha

Üye
çalışmıo artk

Burak Gevranlı

Üye
Java uzantılı yokmu

tracyonur

Üye
yorumlar görünmüyor güncelleme gelicek mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Murat.Demir
Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
yorum sayısı gözüküyor fakat yorumlar yüklenmiyor

Son düzenleme:

Üst Alt