[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Yorum olayını düzeltmek mümkün değil mi hala?
Aktivitelerede giremiyoeum deflarca çıkış yapıp tekrr girdim

ben güncelleneceğini düşünmüyorum birde link bırakayım

onurhanerk

onurhanerk

Üye
ben güncelleneceğini düşünmüyorum birde link bırakayım

Nedense hiç bir şaşırma belirtisi gösteremedim. Bede ne zaman iptal olur diyordum :D
@akinorta bari şu aktivitelere bir el at. Çıkış yapıp girdikten sonra aktiviteler kısmı gelmiyor. Adroid arayüzlü stabil çalışmayan bir instagram ekranına yonlendiriyor.

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
Paypal Kartım Yok Bana Bi Hesap Açsanızda 20 tl Kontur Atsam . Veya İlk Ben Kontur Atarım Ben Size Kontur

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Nedense hiç bir şaşırma belirtisi gösteremedim. Bede ne zaman iptal olur diyordum :D
@akinorta bari şu aktivitelere bir el at. Çıkış yapıp girdikten sonra aktiviteler kısmı gelmiyor. Adroid arayüzlü stabil çalışmayan bir instagram ekranına yonlendiriyor.
aktivite sorununu bilmiyordum onu da düzeltmeye çalışırım ama açık açık şuan karılaştığım sorunları yazayım:
1. instagramdan gelen api yanıtlarında bazı değerler çok uzun basamaklı (20-30) olup bunlar doğal javascript yolu ile işlenemiyor yorumların görünmeme sebebi bu. instagram bir sonraki güncellemede diğer içerikleri de böyle değiştirebilir.
2. deneyecek telefonum yok :D

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Değiştireceği hakkında acıklama yapmıştı zaten de yeni api ile güncelleme yapman mümkün değil mi :)

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
mümkün mümkün şuan bi sıkıntı yok ama ben zorlanıyorum bu aşamada kişisel olarak

• Beğen
Tepkiler: onursan
onurhanerk

onurhanerk

Üye
@akinorta aktiviteler için bi güncelleme yayınlayabilmen mümkün mü? Bu arada değişiklikler sayfasıda eror verdi. Telefonun yoksa test edebilirim :)

James Howlett

James Howlett

Üye
Arkadaşlar ben nokia c7 telefonumda instagrami indirdim paypal hesabında var ama nedense satın almak için giriş yapamıyorum acil cevaplarsaniz sevinirim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben nokia c7 telefonumda instagrami indirdim paypal hesabında var ama nedense satın almak için giriş yapamıyorum acil cevaplarsaniz sevinirim
Sayfayı kaydırınca boşlukların çıkması lazım.

James Howlett

James Howlett

Üye
Mesut abi sayfayı kaydiriyoz giriş yapiyoz paypal bilgiler hatalı diyor girmiyor satın alamiyoz benim arkadaş kendi telefondan aynı şifre e posta giris yapıyor paypal nakite oluyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Mesut abi sayfayı kaydiriyoz giriş yapiyoz paypal bilgiler hatalı diyor girmiyor satın alamiyoz benim arkadaş kendi telefondan aynı şifre e posta giris yapıyor paypal nakite oluyor
O zaman Akın daha iyi bilgilendirecektir, biraz beklersen geri dönüş yapar. :)

omardaff

Üye
Ne zaman ücretsiz olacak yeter Bu kadar bence :)

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
alıcam da kimsede paypal yok

codern

codern

Üye
o kadar Dedim ücretsiz olsun Yada tl olarak ekleme yöntemi Ekle diye Olmadi olmaz da artık

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Aktiviteler sayfasına bir çözüm bul artık lütfen. @akinorta

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
aktiviteleri halletmiş olabilirim test etmedim ama bugün diğer kısımları da değişireyim yayınlanır 1-2 güne :)

• Beğen
Tepkiler: onursan
onurhanerk

onurhanerk

Üye
@akinorta Çok sağolasın günlerdir bekliyorum ama bugun bi fotoğraf atayım dedim ayarlanıyorda kalıyor :) Hata var mı orayada bakarsan bi :)

Üst Alt