Murat.Demir
Üye
Yorum olayını düzeltmek mümkün değil mi hala?
Aktivitelerede giremiyoeum deflarca çıkış yapıp tekrr girdim
ben güncelleneceğini düşünmüyorum birde link bırakayım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorum olayını düzeltmek mümkün değil mi hala?
Aktivitelerede giremiyoeum deflarca çıkış yapıp tekrr girdim
Nedense hiç bir şaşırma belirtisi gösteremedim. Bede ne zaman iptal olur diyordumben güncelleneceğini düşünmüyorum birde link bırakayım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

aktivite sorununu bilmiyordum onu da düzeltmeye çalışırım ama açık açık şuan karılaştığım sorunları yazayım:Nedense hiç bir şaşırma belirtisi gösteremedim. Bede ne zaman iptal olur diyordum
@akinorta bari şu aktivitelere bir el at. Çıkış yapıp girdikten sonra aktiviteler kısmı gelmiyor. Adroid arayüzlü stabil çalışmayan bir instagram ekranına yonlendiriyor.

Sayfayı kaydırınca boşlukların çıkması lazım.Arkadaşlar ben nokia c7 telefonumda instagrami indirdim paypal hesabında var ama nedense satın almak için giriş yapamıyorum acil cevaplarsaniz sevinirim
O zaman Akın daha iyi bilgilendirecektir, biraz beklersen geri dönüş yapar.Mesut abi sayfayı kaydiriyoz giriş yapiyoz paypal bilgiler hatalı diyor girmiyor satın alamiyoz benim arkadaş kendi telefondan aynı şifre e posta giris yapıyor paypal nakite oluyor

Tamam abiO zaman Akın daha iyi bilgilendirecektir, biraz beklersen geri dönüş yapar.![]()

Hala paypal diyor yaalıcam da kimsede paypal yok