[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

xxxspacexxx

Üye
abi bende paypal yok ödemenin başka yolu yokmu hem vine hemde instagram için şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bbakkus
bbakkus

bbakkus

Üye
abi bende paypal yok ödemenin başka yolu yokmu hem vine hemde instagram için şimdiden teşekkürler

paypal oluşturmak çok basit bir banka kartı veya ininal kartla eşitleme yaparsanız paypalı ödemeyi kolayca yapabilirsin. Akın abi önceki mesajlarda söylemişti başka ödeme yolları hem uğraştırır hemde uygulama sadece ülkemizde kullanılmıyor global bir program yapmış Akın abi

xxxspacexxx

Üye
ya Whatsapp gibi tl den kontor alsa olmaz mi herkes için daha kolay olur hem ben öğrenciyim o işler biraz benim için zor Bu gidişler peder beyi ikna edip ya android yada jolla alacağız

bbakkus

bbakkus

Üye
ya Whatsapp gibi tl den kontor alsa olmaz mi herkes için daha kolay olur hem ben öğrenciyim o işler biraz benim için zor Bu gidişler peder beyi ikna edip ya android yada jolla alacağız

dostum bana kalsa her türlü ödeme yolu olması daha iyi ama bu işler tek taraflı olmuyor bahsettiğin şey mobil ödeme ve operatör firma ile anlaşmak lazım örneğin vodafone ile anlaşsa diğer arkadaşlar avea turkcell isteyecek o zamnda akın abi için zor olur

xxxspacexxx

Üye
doğru diyorsun birisi benim adıma ödeme yapsa da ben tl Ne tl göndersem olmaz mi öyle yardım etmek isteyen yok mü ya

onurhanerk

onurhanerk

Üye
doğru diyorsun birisi benim adıma ödeme yapsa da ben tl Ne tl göndersem olmaz mi öyle yardım etmek isteyen yok mü ya
kredi kartı üzerinden aldığın için bilgileri girmen lazım mümkün değil yani bu

xxxspacexxx

Üye
eyvallah kardeşim sağlık olsun Ne yapalım artık bizim iş androide kaldı

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Bir android telefon bulabilirsen ing bankın bi uygulaması var sanal kredi kartı verio sana isim felanda gerek yok sende numarayla ing bank atmden para yatırım paypalına kartı ekliyerek alabilirsin. Tabi kartı almak için 18 yaşında olmn lazm

omer.talha

omer.talha

Üye
türkçe olaydı iyiydi

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama v3.0 sürümüne güncellendi:
DM gönderme özelliği eklendi
Kullanıcıları arama sayfası üzerinde takip edebilme
Resim kalitelerinde iyileştirmeler
Yeni API düzeltmeleri

• Beğen
Tepkiler: bbakkus, belco2, @Safak ve 3 diğerleri
ringofdie

ringofdie

Üye
Değişiklikler süper :tşk:

codern

codern

Üye
Uygulama v3.0 sürümüne güncellendi:
DM gönderme özelliği eklendi
Kullanıcıları arama sayfası üzerinde takip edebilme
Resim kalitelerinde iyileştirmeler
Yeni API düzeltmeleri
bi de uygun yoldan satin alabilme ozelligi olsa tam olacak keske tl uzerinden alabilsek abi yapamaz misin ya :

tracyonur

Üye
teşkküeler güncelleme için facebook baglama ne zaman gelicek acaba

belco2

belco2

Üye
direk kısmı tam faliyete değil sanırım dostum

ringofdie

ringofdie

Üye
bende 1 tane denedim daha gitmedi mesaj

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
direkt yarı özellikli olarak şu an aktif. Takip ettiğiniz kişilerden gelen mesajları görebiliyorsunuz. Tanımadığınızdan gelenler ayrı bir şekilde geliyor o kısım henüz eklenmedi. Takipçi-takip edilen arasında çalışıyor sorun yok

Üst Alt