onurhanerk
Üye
cıkıs yaptım tekear girdim düzeldihangi sayfada alıyorsun? çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı denedin mi?
cıkıs yaptım tekear girdim düzeldihangi sayfada alıyorsun? çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı denedin mi?
abi bende paypal yok ödemenin başka yolu yokmu hem vine hemde instagram için şimdiden teşekkürler
ya Whatsapp gibi tl den kontor alsa olmaz mi herkes için daha kolay olur hem ben öğrenciyim o işler biraz benim için zor Bu gidişler peder beyi ikna edip ya android yada jolla alacağız
kredi kartı üzerinden aldığın için bilgileri girmen lazım mümkün değil yani budoğru diyorsun birisi benim adıma ödeme yapsa da ben tl Ne tl göndersem olmaz mi öyle yardım etmek isteyen yok mü ya
bi de uygun yoldan satin alabilme ozelligi olsa tam olacak keske tl uzerinden alabilsek abi yapamaz misin ya :Uygulama v3.0 sürümüne güncellendi:
DM gönderme özelliği eklendi
Kullanıcıları arama sayfası üzerinde takip edebilme
Resim kalitelerinde iyileştirmeler
Yeni API düzeltmeleri
herhangi bir şey söyleyemeyeceğim. çok farklı bir sistemi varteşkküeler güncelleme için facebook baglama ne zaman gelicek acaba
abi satin alabilme icin tl eklesen kontor le alsak olmaz miherhangi bir şey söyleyemeyeceğim. çok farklı bir sistemi var