[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

aslanbiber

Üye
tekrar merhaba bugün birkaç kez resim yüklemeye çalıştım ama ayarlanıyor deyip kalıyor öyle yüklemiyor. uzun süre bekliyor

tracyonur

Üye
evet uploadda sorun var 2 gündür

codern

codern

Üye
akin abi kurbanin oluyum su paypalin yanina tl ile satin almayi ekle lutfen ya :(

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
akin abi satin almaya.tl yi eklemeyecekmisin
ülkeler için ayrı ayrı para birimi eklemek çok büyük zaman kaybı iki uygulamayı ayrı ayrı güncellemek gibi olur. tl eklemeyi düşünmüyorum

codern

codern

Üye
ülkeler için ayrı ayrı para birimi eklemek çok büyük zaman kaybı iki uygulamayı ayrı ayrı güncellemek gibi olur. tl eklemeyi düşünmüyorum
paypal hesabi bulmak sikinti abi ya walla uygulamaya cok ihtiyacim war

savaza

savaza

Üye
İndirme linki yokmu

savaza

savaza

Üye
Paypal nasıl birşey kredi kartı ile alamaz mıyım?

codern

codern

Üye
oncelikle paypal hesabi aciyorsun kardesim googleye yaz paypal diye orda hesap acin war girince senden kredi karti bilgilerini istiyor onlari giriyorsun iste paypal hesabi aciyorsun kendine sonra uygulamayi yukle paypal hesabini yaziyorsun odeme ucreti filan war onlari onayliyorsun bildigim kadariyla kardesim

savaza

savaza

Üye
oncelikle paypal hesabi aciyorsun kardesim googleye yaz paypal diye orda hesap acin war girince senden kredi karti bilgilerini istiyor onlari giriyorsun iste paypal hesabi aciyorsun kendine sonra uygulamayi yukle paypal hesabini yaziyorsun odeme ucreti filan war onlari onayliyorsun bildigim kadariyla kardesim
paypal hesabı açtıktan sonra bu paypal bizden herhangi bir ücret kesiyormu ?

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Login_required hatası aliyorum.

Üst Alt