akinorta
Üye
instagram.com adresine gidip hesabınıza giriş yapın düzelecektirchekpoint_required hatası alıyorum düzeltirmisiniz begenmelerde arama yaparken
instagram.com adresine gidip hesabınıza giriş yapın düzelecektirchekpoint_required hatası alıyorum düzeltirmisiniz begenmelerde arama yaparken
teşekkür ederim düzeldi yeni sürüm ne zaman çıkacak tahmini bir bilgi verirmisiniz...instagram.com adresine gidip hesabınıza giriş yapın düzelecektir
bir kaç gün içinde çıkabilir
Gelecek biraz daha işi var çünkü bu direct kısmının normal instagram fonksiyonlarından farkının olmadığını gördüm yani instagramı ikinci kez yazıyor gibiyim şuan.hala güncelleme gelmedi
Gelecek biraz daha işi var çünkü bu direct kısmının normal instagram fonksiyonlarından farkının olmadığını gördüm yani instagramı ikinci kez yazıyor gibiyim şuan.
anladım yani alt yapısını tamamen diğiştı o zamanGelecek biraz daha işi var çünkü bu direct kısmının normal instagram fonksiyonlarından farkının olmadığını gördüm yani instagramı ikinci kez yazıyor gibiyim şuan.
mağazada uygulamayı bulamadım storeden satın alma gibi bir durum yok sanırım paypal kullanmıyorum . Ayrıca ölmüş symbiani canlandırma çalışmalarınız takdire şayan doğrusu![]()

İninal kart derken bendede paypal olmadığı için satın alamıyorum
herkese merhaba uygulamayı satın alıp kullanıyorum ancak aktiviteler sayfasında kimin neyi begendiğini göremiyorum hata veriyor