[akinorta] InstaPro for Symbian v5.0 - Symbian İçin Instagram Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
bir kaç gün içinde çıkabilir

• Beğen
Tepkiler: belco2
belco2

belco2

Üye
onurhanerk

onurhanerk

Üye
Sıkboğaz etmeye gerek yok. Meslek sahibi bir yapımcı var gördüğünüz üzeri. Yaptı da paylaşmıyor mu? Konuyu mu unuttu? Başkaları gibi konu açıpta bırakıp gitmiyor. Müsait olnunca paylaşır elbet. Sabır ve saygı lütfen.

• Beğen
Tepkiler: bbakkus

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
hala güncelleme gelmedi
Gelecek biraz daha işi var çünkü bu direct kısmının normal instagram fonksiyonlarından farkının olmadığını gördüm yani instagramı ikinci kez yazıyor gibiyim şuan.

• Beğen
Tepkiler: belco2 ve ringofdie
ringofdie

ringofdie

Üye
Gelecek biraz daha işi var çünkü bu direct kısmının normal instagram fonksiyonlarından farkının olmadığını gördüm yani instagramı ikinci kez yazıyor gibiyim şuan.

direct kısmında sorun çıkmadıysa ne güzel kolay gelsin şimdiden

belco2

belco2

Üye
anladım yani alt yapısını tamamen diğiştı o zaman

• Beğen
Tepkiler: Jan

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarın monitöründe arıza çıktığından son bir kaç gündür hiçbir şey yapamadım

belco2

belco2

Üye
geçmiş olsun salık olsun

Kayahan14

Kayahan14

Üye
tebrik ediyorum seni symbianı bıraktığım dönemde yapmışsın tam da ama çok başarılı buldum yani helal olsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: Jan ve bbakkus
codern

codern

Üye
su paypal hesabini bi degistirip bizdede olan bisey yapmadin abi ya

ramazanw

Üye
mağazada uygulamayı bulamadım storeden satın alma gibi bir durum yok sanırım paypal kullanmıyorum . Ayrıca ölmüş symbiani canlandırma çalışmalarınız takdire şayan doğrusu :)

bbakkus

bbakkus

Üye
mağazada uygulamayı bulamadım storeden satın alma gibi bir durum yok sanırım paypal kullanmıyorum . Ayrıca ölmüş symbiani canlandırma çalışmalarınız takdire şayan doğrusu :)

Uygulamayı 1. sayfadaki linkten edinebilirsin.
Ödeme içinde ininal kart alıp paypala bağlayabilirsin gayet basit bir çözüm :)

Syclone_42

Üye
İninal kart derken bendede paypal olmadığı için satın alamıyorum

ringofdie

ringofdie

Üye
İninal kart derken bendede paypal olmadığı için satın alamıyorum

paypal için karta ihtiyacın yok kredi kartının aracısı gibi düşün ücretsiz hesap açıp kredi kartını sanal şekilde kullanmana olanak sağlıyor

SheFy

SheFy

Üye
Direk mesaj özelliği gelirse çok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: bbakkus ve ringofdie

aslanbiber

Üye
herkese merhaba uygulamayı satın alıp kullanıyorum ancak aktiviteler sayfasında kimin neyi begendiğini göremiyorum hata veriyor

ringofdie

ringofdie

Üye
herkese merhaba uygulamayı satın alıp kullanıyorum ancak aktiviteler sayfasında kimin neyi begendiğini göremiyorum hata veriyor

telefonun tarayıcısından bir kere intasgram.com a girmen gerekiyodu sanırım ama çok geride kaldı tam emin değilim

Üst Alt