Age Of Empires Windows Phone'a geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
wp neden zamanında almıyor oyunları anlamam :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye

bilginin aslı şöyle; ilk olarak ios ve androide sadece ingilizce olarak çıkıcak. Daha sonra Windows phone'a global bütün dillerde çıkıcak.

Eyvallah anladım ama ms'in önce wpye çıkartmamasına kızıyorum, ben olsam önce wpye çıkartır diğer platformları belletirimki farkım olsun yanlış mı düşünüyorum neyse sonuçta oyun çıkacak hayırlısı olsun...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eyvallah anladım ama ms'in önce wpye çıkartmamasına kızıyorum, ben olsam önce wpye çıkartır diğer platformları belletirimki farkım olsun yanlış mı düşünüyorum neyse sonuçta oyun çıkacak hayırlısı olsun...

oyunu Microsoft çıkartmıyor. Japon bir geliştirici firmayla franchaise anlaşma imzalandı. O firma oyunu mobile uyarlayıp çıkartıcak.

serecans

serecans

Üye
hmm çıksın ya güzel oyun dur

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
Siz burada WP'a çıkacak diye konuşurken her yerde sadece IOS ve Android'e çıkacak diyor. Windows Phone kelimesi dahi geçmiyor???

sizce neden?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nedeni basit de şimdi burada malum sitelerin adını anıp polemik yaratmak istemiyorum.

ayrıca verdiginiz link de paylaşımı yasak reklama girer ceza alırsınız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ille de link vermek istiyorsanız wp ve nokiaduşmanı olmayan siteleri tercih edin.

partyhard

Üye
ille de link vermek istiyorsanız wp ve nokiaduşmanı olmayan siteleri tercih edin.

bu sitede nokia ve wp için yaratılmış onlar üzerinden ekmek yiyo.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu sitede nokia ve wp için yaratılmış onlar üzerinden ekmek yiyo.

bu site wp yokken ve Nokia wp'ye geçmeden önce de vardı. Ama ille de isterseniz msft'nin sitesinde de aynı açıklama var açıp bakabilirsiniz.
ayrıca bu site de wp sitesi demezsiniz herhalde.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Temmuz ayında milyonlarca fanatiği olan fenomen oyun Halo spartan Assault sadece win8 ve wp8'e özel çıkıyor.

Abi iyi guzel diyorsunda o oyun yönetici bizim mağazaya has çıkardı tamam belki msninde önemi çok bize has çıkarması ama buradaki konu farklı kendisi çıkaracaksa eğer ilk kendi işletim sistemi önemli olması gerek bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi iyi guzel diyorsunda o oyun yönetici bizim mağazaya has çıkardı tamam belki msninde önemi çok bize has çıkarması ama buradaki konu farklı kendisi çıkaracaksa eğer ilk kendi işletim sistemi önemli olması gerek bence

işte işin enteresan tarafı burası. Oyunu ms uyarlamıyor. Anlaşma yapmış başka bir firma uyarlıyor.

dücane

dücane

Üye

Hocam ama orada aynen söyle yaziyor

"Of note is that the iOS and Android apps will be developed before the Windows Phone app, which may or may not come “in the future”."

Yani Ios ve Android icin cikacak, WP icin de belki ileride cikar ya da cikmaz yaziyor

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bu oyun bi efsane dostum :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam ama orada aynen söyle yaziyor

"Of note is that the iOS and Android apps will be developed before the Windows Phone app, which may or may not come “in the future”."

Yani Ios ve Android icin cikacak, WP icin de belki ileride cikar ya da cikmaz yaziyor

yanlış anlaşılmasın. Bu linkleri kaynak olarak vermedim. Verilen linke örnek olması açısından verdim. 2014 Mart ayının bekleyelim görelim o zaman. Oyun o zaman sadece İngilizce olarak ios ve androide çıkacak. Daha sonra bütün global dillerde wp'ye çıkacak.

PureFood

PureFood

Üye

yanlış anlaşılmasın. Bu linkleri kaynak olarak vermedim. Verilen linke örnek olması açısından verdim. 2014 Mart ayının bekleyelim görelim o zaman. Oyun o zaman sadece İngilizce olarak ios ve androide çıkacak. Daha sonra bütün global dillerde wp'ye çıkacak.

abi bize mi mart 2014te ? Evet ise yanıtın, android ios'a ne zaman ?

Üst Alt