bilginin aslı şöyle; ilk olarak ios ve androide sadece ingilizce olarak çıkıcak. Daha sonra Windows phone'a global bütün dillerde çıkıcak.
Eyvallah anladım ama ms'in önce wpye çıkartmamasına kızıyorum, ben olsam önce wpye çıkartır diğer platformları belletirimki farkım olsun yanlış mı düşünüyorum neyse sonuçta oyun çıkacak hayırlısı olsun...
Türkçe olsun yav![]()
Türk ırkıyla oynayabilirsek seslendirme de türkçe olur. "Oduncu","Efendim","Saldır","Allah Allah" V.b...
İstemsizce gülme tuttu 
bu sitede nokia ve wp için yaratılmış onlar üzerinden ekmek yiyo.ille de link vermek istiyorsanız wp ve nokiaduşmanı olmayan siteleri tercih edin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu sitede nokia ve wp için yaratılmış onlar üzerinden ekmek yiyo.
Temmuz ayında milyonlarca fanatiği olan fenomen oyun Halo spartan Assault sadece win8 ve wp8'e özel çıkıyor.
Abi iyi guzel diyorsunda o oyun yönetici bizim mağazaya has çıkardı tamam belki msninde önemi çok bize has çıkarması ama buradaki konu farklı kendisi çıkaracaksa eğer ilk kendi işletim sistemi önemli olması gerek bence
ille de link vermek istiyorsanız wp ve nokiaduşmanı olmayan siteleri tercih edin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam ama orada aynen söyle yaziyor
"Of note is that the iOS and Android apps will be developed before the Windows Phone app, which may or may not come “in the future”."
Yani Ios ve Android icin cikacak, WP icin de belki ileride cikar ya da cikmaz yaziyor
yanlış anlaşılmasın. Bu linkleri kaynak olarak vermedim. Verilen linke örnek olması açısından verdim. 2014 Mart ayının bekleyelim görelim o zaman. Oyun o zaman sadece İngilizce olarak ios ve androide çıkacak. Daha sonra bütün global dillerde wp'ye çıkacak.