Age Of Empires Windows Phone'a geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Age Of Empires Windows Phone'a geliyor

Microsoft Xbox ve Pc oyunlarını mobil platformlar için de yaygınlaştırma çalışmalarını sürdürüyor

Bu kapsamda Klab İnc adlı şirketle yapılan anlaşma kapsamında Age Of Empires oyunu mobile uyarlanıcak. Microsoft bu sayede hem Xbox kullanıcılarını daha çok memnun edecek hem de Xbox kullanımın da yaygınlaştırmak için guzel bir hamle yapmış olucak

CABBAR

CABBAR

Üye
Harika bi oyun akıllıca davranıyor microsoft.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler abi, fazla oyun merakım yoktur ama bazen keşke biraz olsaydı demeden de geçemiyorum. :) İlgilenen arkadaşlar için hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
saynesim

saynesim

Üye
Süper olur hayırlısı inşallah

Türe

Türe

Üye
Platforma ozel oyunlarin olmasi guzel :eller: ama bize de gelsin :zzz:

kursat99

kursat99

Üye
Mükemmel olacak. 1 GB ile çıkarsa Çinli kardeşimizin yöntemiyle hallederiz. :D:D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
komando04

komando04

Üye
teşekkürler abi

ÖEY

ÖEY

Üye
Gelsin gelsin ama 15 tl olmasın :D

PureFood

PureFood

Üye
Türkçe olsun yav :D

HAM ZA

HAM ZA

Üye
bide beleş olursa alınır bu windows :D vazgeçtim almıycam android :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Microsoft hazırlıyor ama ilk once kendi işletim sistemine çıkarmıyor.Sonra mağaza gelişsin diye çabalıyorlar al sana guzel fırsat yap özel olarak kendi işletim sistemine aylar sonra diğerkinlere çıkar arkadaş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft hazırlıyor ama ilk once kendi işletim sistemine çıkarmıyor.Sonra mağaza gelişsin diye çabalıyorlar al sana guzel fırsat yap özel olarak kendi işletim sistemine aylar sonra diğerkinlere çıkar arkadaş.

Temmuz ayında milyonlarca fanatiği olan fenomen oyun Halo spartan Assault sadece win8 ve wp8'e özel çıkıyor.

partyhard

Üye
hala hamachi kurup oynarız bu oyunu

ÖEY

ÖEY

Üye

Temmuz ayında milyonlarca fanatiği olan fenomen oyun Halo spartan Assault sadece win8 ve wp8'e özel çıkıyor.

Ustad iyi diyorsun hoş diyorsun ama etrafta bu oyun sanki önce ios ve androide sonradan belirsiz bir tarihte wpye çıkacak şeklinde bir bilgi var. E böyle olunca insan kızıyor ms'e haklı olarak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ustad iyi diyorsun hoş diyorsun ama etrafta bu oyun sanki önce ios ve androide sonradan belirsiz bir tarihte wpye çıkacak şeklinde bir bilgi var. E böyle olunca insan kızıyor ms'e haklı olarak.

bilginin aslı şöyle; ilk olarak ios ve androide sadece ingilizce olarak çıkıcak. Daha sonra Windows phone'a global bütün dillerde çıkıcak.

Üst Alt