Afrika'da ve daha birçok yerde açlıktan ölen kardeşlerimize yardım!Tek tıklamayla

Sponsorlu Bağlantılar

armutsapi44

armutsapi44

Üye
bn sık kulklanılanlara ekledim

demirriza

Üye
bilgisayarım hıc bukaar anlamlı bır ıs yapmadı daha once sagolasın sayende adam gıbı bıseye yarayacak

south

Üye
Böyle Bir Konu Açtığın İçin Sana Teşekkür Ederim.

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
teşekkürler... inş. dediğin gibi her tıklamayla biri doyuyordur...

Muhammed emre

Muhammed emre

Üye
inşallah fayda eder

looney

looney

Üye
inşallah bi faydamız olmuştur

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize teşekkürler...Allah razı olsun...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ya kafama takıldı şu başlığı bi değiştirsek
Afrikada ve daha birçok yerde açlıktan ölen kardeşlerimize yardım!Tek tıklamayla

ölenlere nasıl yardım edilir onu ölmek üzere olan olarak değiştirsek veya daha güzel bir başlık yapsak nasıl olur

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
ya kafama takıldı şu başlığı bi değiştirsek
Afrikada ve daha birçok yerde açlıktan ölen kardeşlerimize yardım!Tek tıklamayla

ölenlere nasıl yardım edilir onu ölmek üzere olan olarak değiştirsek veya daha güzel bir başlık yapsak nasıl olur

hmmm... bu zmna kdr bi sorun olmadı başlıkta böyle kalsın bişi olmz...:)

eweeet tıklayalım bakalım tekrardan...:)

luupuus

luupuus

Üye
bunların çoğu yalan ama denemekte fayda var

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
inşallah bizim tıklamalarımızdan kazandıkları parayla afrikada misyonerlik yapmazlar.:(

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
güvenilir mi yani

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:pro:evet diyo ya

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
güvenilir mi yani
Bu çorbada bizimde tuzumuz bulunsun diyenlere;

Birleşmiş milletler in resmi açlık sitesi olan bu site, aç insanlara yiyecek sağlamayı hedefliyor yıllardır.
Kesinlikle evrensel güvenilir bir yer olduğunu ve ciddiyetsizliğin olmadığını özellikle belirtmek isterim
Reklamlar tarafindan kazanilan para nin kuruma gonderilemsiyle calisan bir sitedir.

;)

;)...

ouSahin

ouSahin

Üye
Konudan önce şuna deyinmek istiyorum o kadar yardım konusu birlik konusu açtım yorum sayısı 10 geçmedi...İrem adlı üyemiz böle duyarlı konu açmış 54 kişiye yakın yorum gelmiş:)

Helal Olsun Maxicep.com üyelerine ve arkadaşlarıma ilk defa duyarlı oldugunuz bir konuya bu kadar çok yorum attınız valla şaşırdım:oke::hmmmNerden esti acaba :nono:neyse...Tebrik Ederim...

Konu içinde irem adlı üyeyede ayriyetten duyarlılıgı için teşekkür ederim

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
inşallah faydalı oluruz...... çok duyarlı bir konu ;)

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
Konudan önce şuna deyinmek istiyorum o kadar yardım konusu birlik konusu açtım yorum sayısı 10 geçmedi...İrem adlı üyemiz böle duyarlı konu açmış 54 kişiye yakın yorum gelmiş:)

Helal Olsun Maxicep.com üyelerine ve arkadaşlarıma ilk defa duyarlı oldugunuz bir konuya bu kadar çok yorum attınız valla şaşırdım:oke::hmmmNerden esti acaba :nono:neyse...Tebrik Ederim...

Konu içinde irem adlı üyeyede ayriyetten duyarlılıgı için teşekkür ederim

kızdın mı tebrik mi ettin anlamadık yaw :ehe ":nono:" falann :ehe neyse ben tşkür ederim duyarlılığınız için ;)
inşallah faydalı oluruz...... çok duyarlı bir konu ;)

inşallah ;)

OnLiNee

OnLiNee

Üye
bende tıkladım inş.faydalı olur.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tabikide Tıkladım.

Üst Alt