Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Afrika'da ve daha birçok yerde açlıktan ölen kardeşlerimize yardım!Tek tıklamayla
Sponsorlu Bağlantılar
armutsapi44
Üye
bn sık kulklanılanlara ekledim
demirriza
Üye
bilgisayarım hıc bukaar anlamlı bır ıs yapmadı daha once sagolasın sayende adam gıbı bıseye yarayacak
south
Üye
Böyle Bir Konu Açtığın İçin Sana Teşekkür Ederim.
CHoCoL4T3
Üye
teşekkürler... inş. dediğin gibi her tıklamayla biri doyuyordur...
Muhammed emre
Üye
inşallah fayda eder
looney
Üye
inşallah bi faydamız olmuştur
iremm
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize teşekkürler...Allah razı olsun...
Anıl Umut
Emekli Yönetici
ya kafama takıldı şu başlığı bi değiştirsek Afrikada ve daha birçok yerde açlıktan ölen kardeşlerimize yardım!Tek tıklamayla
ölenlere nasıl yardım edilir onu ölmek üzere olan olarak değiştirsek veya daha güzel bir başlık yapsak nasıl olur
Birleşmiş milletler in resmi açlık sitesi olan bu site, aç insanlara yiyecek sağlamayı hedefliyor yıllardır. Kesinlikle evrensel güvenilir bir yer olduğunu ve ciddiyetsizliğin olmadığını özellikle belirtmek isterim Reklamlar tarafindan kazanilan para nin kuruma gonderilemsiyle calisan bir sitedir.
Konudan önce şuna deyinmek istiyorum o kadar yardım konusu birlik konusu açtım yorum sayısı 10 geçmedi...İrem adlı üyemiz böle duyarlı konu açmış 54 kişiye yakın yorum gelmiş
Helal Olsun Maxicep.com üyelerine ve arkadaşlarıma ilk defa duyarlı oldugunuz bir konuya bu kadar çok yorum attınız valla şaşırdımNerden esti acaba neyse...Tebrik Ederim...
Konu içinde irem adlı üyeyede ayriyetten duyarlılıgı için teşekkür ederim
-LiveYourLife-
Üye
inşallah faydalı oluruz...... çok duyarlı bir konu
Konudan önce şuna deyinmek istiyorum o kadar yardım konusu birlik konusu açtım yorum sayısı 10 geçmedi...İrem adlı üyemiz böle duyarlı konu açmış 54 kişiye yakın yorum gelmiş
Helal Olsun Maxicep.com üyelerine ve arkadaşlarıma ilk defa duyarlı oldugunuz bir konuya bu kadar çok yorum attınız valla şaşırdımNerden esti acaba neyse...Tebrik Ederim...
Konu içinde irem adlı üyeyede ayriyetten duyarlılıgı için teşekkür ederim