Afrika'da ve daha birçok yerde açlıktan ölen kardeşlerimize yardım!Tek tıklamayla

Sponsorlu Bağlantılar

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
böyle bir yardımmı bizimle paylaştığın içinn teşekkür ederimm kafkas kartalı arkadaşımız bununla ilgili bi konu açmış öyle birşeydir kii görünce içim parçalandı dedimm yardım eli uzanmalı bişiler yapmalıyız maxi olarak sonra senin paylaşımını görddümm iremcimm bi umutt kii çook sevindimm umarımm yardımımız ulaşır ve hergün maxi ailesi olarak binlerce çocuğun karnını doyururuzz hergünn usanmadan unutmadann sadece ufak bi tıklama arkadaşlarr herkess katılsınn bütün maxi üyeleri hadi yardıma !!!

ilgin için teşekkür ederim cnm :op:

mervecan

mervecan

Üye
benn teşekkür ederim tatlımm resmen kalbimden geçenleri duymuşsun gibiydi okadar çookk sevinndim kii bu konuyu görünce:op: çoookk saoll

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
kız helal olsun sana...tıkladım

fasteagle_54

Üye
inş. bi faydası olur

qurbuz

qurbuz

Üye
:sn:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Bende girdim çorbada tuzum olsun...:)

sağol ali...
:oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
evet daha fazla katılım olmalı bence bir ayda bukadarmı kişi görüntülemiş konuyu. 380 görüntüleme

Nazy

Nazy

Üye
ben imzama ekledim
dilerseniz kopyalayıp ekleyin belki daha fazla gören olur

Aşağıdaki Kodu imzanıza ekleyin
PHP:
[url="http://www.maxicep.com/afrikada-ve-daha-bircok-yerde-acliktan-olen-kardeslerimize-yardim-tek-tiklamayla-147849.html"][IMG]http://img292.imageshack.us/img292/8918/bgspp0.gif[/IMG][/url]

schumici

schumici

Üye
bu yardımlara bizi vesile ettiğin için çok teşekkürler artık habire tıklama zamanı;)

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
inşallah yerine ulaşıyordur fakat ingilizcesi zayıf olanlaar için bi de resimli anlatsanız sadece giver food ... yazan yere tıklayınca bitiyor mu?

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkürler inşallah amacına ulaşır ;)

mcan12

mcan12

Üye
ilgin için saol bacım

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
tıkladım bir faydası olur inşallah o kardeşlerimizde kurtulur inşallah

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
ARKADAŞLAR SİTEYİ AÇTIĞINIZDA SADECE YEMEK YARDIMI İÇİN TIKLIYORSUNUZ EĞER DAHA FAZLA YARDIMDA BULUNMAK İSTERSENİZ ÜSTTE DİĞER YARDIM KOLLARININ SEKMELERİ VAR ONLARIDA KULLANABİLİRSİNİZ.ALTTA RESİMDE GÖSTERDİM VE TÜRKÇELERİNİ YAZDIM SİZDE İHMAL ETMEYİN HERGÜN GİRİN TÜM REKLAMLARA Bİ KERE TIKLAYIN.

Soneday

Soneday

Üye
Sağolasın ben daha önce biliyordu burayı,maxicep2in bilmeside iyi olmuş.

çitgöl

Üye
arkadaşlar bende tıkladım inşallah herkese faydalı olur.

qurbuz

qurbuz

Üye
tsk

fatality11

Üye
tıkladim ve "Thank You &#8212; your click has been counted!" diyor ins olmustur + size bir olay anlatayim
gecenlerde bir gazeteci afrikaya gitmis ve bole ac olan cocuklarin fotolarini cekiyormus ve birgun cok ac olan ve olecek olan bir cocuk gormus yanina gitmis cocuk ondan yardim istemiz ama o yardim etmemis ve olmesini beklmis + cocugun basinda da akbabalar cogalmaya baslamis adam cocugun oldugunu gorunce fotosunu cekmis ve kendi ozel kanalina yollamis burda da kotu yorum almis(almasi dogru) ve akli basina yalmis bir yanlis yaptiginin farkindaymis ve o gun kendini asmis (canina kiymis). bu olay internetlerde cok dolasmisti o yuzden yazayim dedim eksigi yada fazlasi olabilir ama tam olarak bole hatirliyorum iyi gunler....

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
tıkladim ve "Thank You &#8212; your click has been counted!" diyor ins olmustur + size bir olay anlatayim
gecenlerde bir gazeteci afrikaya gitmis ve bole ac olan cocuklarin fotolarini cekiyormus ve birgun cok ac olan ve olecek olan bir cocuk gormus yanina gitmis cocuk ondan yardim istemiz ama o yardim etmemis ve olmesini beklmis + cocugun basinda da akbabalar cogalmaya baslamis adam cocugun oldugunu gorunce fotosunu cekmis ve kendi ozel kanalina yollamis burda da kotu yorum almis(almasi dogru) ve akli basina yalmis bir yanlis yaptiginin farkindaymis ve o gun kendini asmis (canina kiymis). bu olay internetlerde cok dolasmisti o yuzden yazayim dedim eksigi yada fazlasi olabilir ama tam olarak bole hatirliyorum iyi gunler....

çok uzun zmn önce duymuştum bu olayı yanılmıyorsam adamda akli dengesini kaybetmiş snrada asmış olarak biliyordum yanılmıyorsam...

Nazy

Nazy

Üye
o haber forumdada tartışıldı
öyle bişey yok

Üst Alt