Afrika'da ve daha birçok yerde açlıktan ölen kardeşlerimize yardım!Tek tıklamayla

Sponsorlu Bağlantılar

judelav

judelav

Üye
umarım gerçekten bir faydası oluyordur çünkü artık o kadar paranoyak olmuşuzki kimseye güvenimiz kalmamış ama kaybedecek neyimiz var tıklayalım gitsin.

bay_san

Üye
inş. faydası olur sanırıım olucakta resmi bir siteye benziyor ben masaüstünde kısayol oluştuedum hergün tıklarım bundan sonra

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
inşallah faydalı olur bunu sadece bir kez mi kullanabiliyoruz yoksa herzaman atabilirmiyiz.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hemen Tıklıyoruummm.

erendou

erendou

Üye
nasıl faydalı olacakbu tıklama anlamadım ama yinede tıkladım bi işe yarıyorsa saol

iremm

iremm

Üye
    Konu Sahibi
fatihsagohiphop™;1073341' Alıntı:
inşallah faydalı olur bunu sadece bir kez mi kullanabiliyoruz yoksa herzaman atabilirmiyiz.

herzmn :)

corchy

corchy

Üye
bende tıkladım inşallah yararı olur...

BOMB

BOMB

Üye
Çok faydası olan bir konu tebrikler, umarım birazda olsa bir tıklamayla faydamız oluyordur.

TheSims

TheSims

Üye
Sana şurdn şimdi +rep varirdim ama bunlara yardım etmek hepimizin vazifesi...
Site için ayrıca YARBAY üyesine ayrıca tşkkrler

Symbiont

Üye
yeterki faydası olsun 10 sene bıkmadan tıklarım:alkis:oley

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
ALLaH Razı Olsun canım kardeşim..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ya ınsallah sıtenın yaptıkları gercektır kendı ceplerıne koymuyorlardır paryı umarım ama olsun ben yınede sık sıkı gırıp reklamlara tıklayacam

qwedcsxaz

qwedcsxaz

Üye
arkadaşlar nasıl para gidiyoki tıklamayla

silop_kms

silop_kms

Üye
inşallah yerine gider bu yardım konuyu açan arkadaşıma duyarlılığı için teşekkür ederim

FaKeLoVe

Üye
paylaşım için çok teşekkürler...gerçekten iyi bi şeyler yaptığını bilmek insana moral veriyor...her gün girmeye çalışacağım...

Bora

Bora

Üye
Thank You — your click has been counted!

Today, you have given the value of 1.1 cups of food to the hungry.

Şimdi sadece buraya tıklayarak bir insanın karnını mı doyurdum?? Olacak şey değil.

alperen1313

alperen1313

Üye
ne diyim ..yaptım

mami24

mami24

Üye
teşekkürlerde.. peki bu firmanın parayı cebine atmadığını biliyomusunuz? eğer öyle bişe varsa
çok fena sömürgecilik olur

recaizade

recaizade

Üye
bizden de bayağı tılayan olcak.e-maille çoklu bi şekilde yayılmasına vesile olcağz...........

Mebuchadnezzar

Üye
ben konuya farklı bir açıdan bakacam yorumların bir çoğunu okumadım yanlış düşünüyorsam özür dilerim. Afrika elmas madenleri açısından dünyadaki rezervlerin büyük bi bölümünü bünyesinde barındırmakta ama sömürülen bir ülke hakkı üç kuruşa karın tokluğuna kendi elmasını işleyiş yurt dışına gönderiyor ve bu yıllardır böyle devam edip duruyor halk bundan şikayetçi değil neden ? Bence bunun nedeni bu tür yardım kampanyaları. Bu tür kampanyalar haklı hazıra alıştırıyor milyar dolarlık elmaslarini alan devletler böyle bir kaç milyon dolarlik yardım kapmayları düzenleyerek halkın gözünü bozuyo. Haklı sömürende tırlarla yardımlar gonderenlerde aynı devletler. Keşke buna bi dur diye bilsek.

Üst Alt