Advanced Phone Lock v1 02 205 s60v3 Symbian OS Unsigned Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

unalosma

Üye
emegıne saglık ama bozuk dıyor n73 tlfnum program cok harıka ma yuklenmedıı ılgılenırsen sevınırım [email protected].

james54

james54

Üye
iii pro tskkrler

sinan58

sinan58

Üye
arkadaslar super bı uygulama ama sertıfıkandırmanız gereklı oda cok basıt zaten maxi cep sertıfıka olayınıda cozmus

--------------- Ekleme ---------------

eline salık

celilcemre

celilcemre

Üye
Teşekkürler

samsunG810

Üye
tşk çok güzel bir proya benziyor deneyince tekrar yazarım

samsunG810

Üye
Arkadaşlar ben sertifika programı ile sertifikalandırma yaptım kurdum denedim çok çok süper bir uygulama sadece galerideki video resim vs değil telefona ait yerleşik programları bile şifreleyebiliyosunuz şifre ile girdiğiniz program veya galeri farketmiyor girdiğinizde o video resim her neyse açmadığınızda 5-10 saniye içinde tekrar şifre soruyor onun için çok güvenlikli çok çok süper bir pro Symbian telde mutlaka olması gereken bir pro. Arkadaşlar bu proyu denediğim için fikir sahibi olmanız için özellikle yazdım Bu paylaşımı sağlayan arkadaşa çok çok tşk ler Ellerine sağlık

sahinkara_c.m

Üye
slm arkadaşlar ben bu programı indirmeyi bir türlü başaramadım bana yardımcı olursanız sevinirim

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici

sahinkara_c.m

Üye
mrb arkadaşım bana bu prog. indirmeme yardımcı olurmusun

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum , bir önceki mesajımda yazılı olan Maxicep.com bilgilendirme yazıyor ... onun üzerini tıkla kaydet de,, masaüstünü seç dosya bilgisayarın ekranında görünecek . Maus ile sağ tık yap buraya çıkartı tıkla program çıkar ... Fakat program unsigned , telefonun hackli mi ya da sertifikalı mı , eğer bu ikisi de değilse telefonuna atsan dahi çalıştıramazsın :(

akcelik

Üye
arkadaşın gerçkte servis sağlayıcınızla görüşünü diyor sertifika hatası

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar hakikatten nasıl yapıyorsunuz biz yapıyoruzda niye olmuyorki...

ahmetkaya34

Teeşekkürler sağolnn işe yaradı

coolisrafil

Üye
n95 8gb hackli tele yükledim hiç bi sorun olmadan yüklendi. çok teşekküler arkadaşım

acinar66

acinar66

Üye
çok güzel program ferret teşekkürler:oke: tam aradığım şeydi gayet de hızlı açılıyo parola ekranı normalden farkı yok. ama rengi temaya göre falan olsa daha iyi olurdu. teşekkürler :oke:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

paşabahçe

Üye
çok güzel bir uygulama teşekkurler kardeş

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
eyvallah kardeş.

macman