Adım Adım iPhone iOS4 - 3G Jailbreak&Unlock - Redsn0w ile...

Sponsorlu Bağlantılar

fb123w

Üye
güncellenmişti tabi 4.0 daydı
of ya hiç acılmıyo pc ye takınca ses geliyo algılıyo belki kitlenmiştir bi yardım edin 4.1 e günncellicek glba şimdi:S

--------------- Ekleme ---------------

sen önce itunestan SHIFT+Restore yaptın mı ?
yapmadım:S

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
tmm gerçi zaten seninki 4.0 daymış. Sen ya DFU moduna tam alamadın yada 3GS lerde çalışmıyor program. Sen tel DFU moda girmiş. Bak sen pc ye tak itunes senin teli görünce (iphone yazcak) Bu ana kısımda restore butonu var. Ona SHIFT tuşuna basarak tıkla. Sonra indirdiğin ios4 restore dosyasını göster. bekle eski haline döncek.

arkadaşlar 3GS lerde çalışmıyor sanırım. Denemeyin...

fb123w

Üye
ok öle yapim inş acılır

izmirligenc

izmirligenc

Üye
guzel anlatm tesekkurler eline saglik.

FORMM19

Üye
3G S İçin Yardım. Simkartı Okumuyor...
Çıldıracağım...

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iPhone 3GS ile iPoD Touch 2G için Jailbreak & Unlock için bu konuya bakınız..!

Arkadaşlar birazdan tek program ile iPhone iOS4 için Unlock yapma programını Update edeceğim :D

musti_agr

Üye
teşekkür ederim kardeşim çok ii anlatım. Denedim 3G de oldu. Saol

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
Asıl ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Darısı nice iPhone lara :D

Necmati

Necmati

Üye
bu şimdi jaılbreak işlemimi yoksa başka bir işlemmi bir yardımcı olabilirmisn?

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu iPhone iOS4 güncelleme için 2G/3G için Jailbreak & Unlock yöntemi. 3GS için imzamda bulunan diğer konudan custom firmware olayına göz atabilirsin.

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
windows xp için yok mu?

Pwnage Tool iOS4 sadece mac için var ama verdiğim Custom Firmwarelerden sana uygun olanı indirebilirsin.

NOT: iPhone 3GS 39.hafta üstü ise jailbreak daha çıkmadı. 39.hafta altı ise customfirmwareleri indirebilirsin.(3.1.3 sürümünde Spirit ile jailbreak yaptıysan sakın indirme telefonun kilitlenir.)

striker55

Üye
dediğin uygulamaları iphone 2g de denedim ancak itunes ten yükleme yapamadı frimware iphone için değil hatası verdi redsn0w dan yükleme yaptım yüklemeyi sorunsuz yaptı ancak telefon hiç açılmıyor varmı bir çözümu acaba

Necmati

Necmati

Üye
Pwnage Tool iOS4 sadece mac için var ama verdiğim Custom Firmwarelerden sana uygun olanı indirebilirsin.

NOT: iPhone 3GS 39.hafta üstü ise jailbreak daha çıkmadı. 39.hafta altı ise customfirmwareleri indirebilirsin.(3.1.3 sürümünde Spirit ile jailbreak yaptıysan sakın indirme telefonun kilitlenir.)
benim Iphone değil ıpod olur mu?

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
dostum benim tel 3g seninki 3gs miş ben denemedim 3gs de çalışıyormu diye ama 3g de %100 çalışıyor.
Multitasking te hani nokia da menü tuşuna basılı tutunca açık uygulamaları gösteriyor ya birden fazla uygulama birden açma olayı. Yani hem facebooktasın hemde oyun oynayabiliyorsun. birini alta alıp diğerine geçebilrsin yani...

Menü tuşuna iki defa ard arda hızlıca basınca açık uygulamalar gözüküyor :D

3g 44 hafta 4.0.1 jb yapamıyorum Lütfen YARDIM EDİN....:vur:vur

desaS

Üye
Arkadaşklar ben bu işlemleri uyguladım ama en son WATİNG FOR REBOOT EKRANINDA KALIYOR
Yardımcı olabilirmisiniz....

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
Arkadaşlar elinde 4.0.1 in customu olan varmı peki varsa bu benim tele uyarmı itunes kabul edermi

hayır o değil 4.0.1 in customu jb olayı şu an varmı

snowun 1.8 betası hatalı

4.0.1 fw göstermeme rağmen hata veriyor daha eski .1.6 veya 1.7 den bahsediyorum onlarda 4.0 görüyor

iyide benim telde 4.0 yok 4.0.1 var bundan dolayı i tunes kabul etmiyor 4.0 ın customunu

1.8 snow da 4.0.1 yerine 4.0 ı gösterenler varmış o nasıl oluyorsa bende anlamadım

onuda görmüyor görse bile itunes kabul etmiyor o değil 1.8 snow 4.0.1 fw bile görmüyor... hata veriyor elli tane 1.8 snow indirdim ama nafileee

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 4.0.1 i bilmiyorum ama 4.0 da 2G ve 3G de %100 çalışıyor. Bazı arkadaşlar pm atmış bana. Onlar redsn0wu il defa kullandığından dolayı herhalde yapamamışlar. Birazdan konuyu yenileyip restore çalışmıyanlar için golden master firmware yide eklicem orjinal restore ile yapamayanlar bu custom firmware ile yapabilecekler

Golden master firmware eklendi ilk konudan indirebilirsiniz.!!!

Üst Alt