Püf Noktası iPhone DFU mode nasıl alınır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
iPhone DFU mode nasıl alınır?
iPhone, iPad yada iPod Touch cihaz kullanıcılarının cihazlarını bazı sorunların çözümü için "DFU Mode" alması gerekiyor.

iPhone cihazınızı "DFU Mode" almak tıpkı halk arasında popüler bir şekilde bilinen cihazınızı Recorve moduna almak kadar kolaydır. iPhone DFU MOD cihazınızın ilk açılış anında Boot edilmesini ve sistemi yüklemesini önleyerek cihaza sıfırdan yazılım yüklemenize olanak tanımaktadır.

iPhone DFU Mod ne işe yarıyor?
DFU Mod
’un en büyük amacının cihaza bir işletim sistemi yüklemek olduğunu yada bu mod sayesinde işletim sistemi sürümünü yükseltip düşürebileceğinizi belirtmek isteriz. Ayrıca iPhone’unuzu DFU moda alarak Jailbreak ve Unlock için gerekli olan custom firmwareleri yükleyebilirsiniz.

iPhone DFU mod’a nasıl alınır?
iPhone’unuzu DFU moda almak için bilgisayara bağlayıp iTunes ile birlikte çalıştırın ve daha sonra iPhone’unuzu kapatın. iPhone kapandıktan sonra, Power Tuşuna ve Home Tuşuna aynı anda basın ve 10 saniye basılı tutun, ardından Power tuşunu bırakarak Home tuşuna basılı tutmaya devam edin. Ortalama 20 saniye sonrasında bilgisayarınızda bir uyarı karşınıza çıkacakken, iPhone’unuz tamamıyla siyah ekran olduysa DFU moda aldığınızı söyleyebiliriz.

iPhone DFU moddan nasıl çıkar?
Bunun için, home ve power düğmesine birlikte 10 saniye basın. Apple logosu ekrana gelip gittikten sonra, Power tuşuna bir kez basarak telefonu açın. iPhone DFU Mod‘dan çıkmış olacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: H.TOGAN, Abstract_Loco ve mns98


Üst Alt