Acill Bir Soru :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Acill Bir Soru :)
Arkadaşlar belki çok acele ediyorum ama bir sorum olacak. Önümüzde daha üç gün var ama Nokia lumia 920 nin bir üst versiyonu tanıtılmadı ve geçen hepsini birden tanıtmıştı diye hatırlıyorum. Elinizdede bir bilgi olamayabilir fakat merak ettim lumia 920 üst versiyonu çıkmayacak mı? Bir sorum daha olacak tabiki,daha telefon çıkmadı ama sizce bu haftasonu Lumia 920 alıyımmı yoksa Lumia 920'nin üst versiyonunu beklemelimiyim sizce yani çok özellik farkı olur mu beklemeye değermi?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Eğer beklemek istemiyorsan, Lumia 920 öneririm bende kullanıyorum ve gayet başarılı bir cihaz. Eksik yanları var evet kabul etmek gerekir ama gelecek güncellemeler ile harika bir sistem olacağından şüphem yok çünkü Nokia ve Microsoft söz konusu :) ...
Ayrıca Microsoft bu sisteme çok önem veriyor. ..

Bir üst versiyon demişsin, donanım olarak Nokia hemen L920'den üstün bir donanım çıkartmaz diye düşünüyorum yani hemen çıkmaz.
Sistem olarak aynı olur. L920 çok stabil ve kararlı çalışıyor. Bir üst versiyonda farklı olmayacaktır.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Bekliyorum .. Samsung S4'e Karsi Nokia'nin Elbet Baska Bir Silahi Olacak ..
Bence Bekle Ve Alma .. Daha Ust Donanimlisi Elbette Cikacaktir .. Mesela Daha Guzel Bi Kamera ..
Buyuk Ekran Vs Vs ..

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
MWC 2013'te çıkmayacaksa, lumia 920 almayı düşünüyorum. Mantıklı mı sizce?

narnia16

narnia16

Üye
Bende aynı durumdayım.Bence Nokia daha sonra ayrı bir etkinlik düzenleyip bombaları orda patlatacak.3 bomba var aklımda.41 mp lumia, aliminyum kasa lumia ve tablet.Eğer böyle bir etkinlik düzenlerse çok ses getirir Nokia diye düşünüyorum ama ben bekleyemem o ürünler Türkiye ye gelene kadar.O yüzden yakın bir zamanda lumia 920 alacağım.Tabi bunlar benim görüşlerim.Eğer sen bekleyebilirim diyosan beklemeni tavsiye ederim :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
MWC 2013'te çıkmayacaksa, lumia 920 almayı düşünüyorum. Mantıklı mı sizce?

Tercih meselesi, bir telefonla neler yapbilirsin, yada neler yapmak istersin işini ne görür, yada bir telefondan ne bekliyorsun .) İlk önce bu soruları cevapla sonra cihaz seçimi yap. Sağlamlık, Renkler, ve Stabil olması L920'e yetiyor. :)

receppcelik

receppcelik

Üye
merhabalar benimde bir sorum olacak telefon almayı düşünüyorum Nokia lumia 920 mı alsam ıphone 4s mi diye düşünüyorum bana biraz fikir verirmisiniz.şimdiden teşekkürler

alical33

alical33

Üye
Yeni model çıksa bile en erken yazın satışa sunulur heralde

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia'nın etkinliği yarın da devam edecek arkadaşlar. (İkinci perde/son bölüm)
Belki üst düzey Lumia'yı yarına bırakmış olabilirler.
Eğer yarın gelmezse bilin ki yaza kaldı demektir.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
merhabalar benimde bir sorum olacak telefon almayı düşünüyorum Nokia lumia 920 mı alsam ıphone 4s mi diye düşünüyorum bana biraz fikir verirmisiniz.şimdiden teşekkürler

Uygulamaya önem veriyorsan L 920 aldığında neden bu uygulama WP8'de yok diyeceksen, Sabırlı değilsen iPhone 4S al derim.
Yok ben farklılık istiyorum stabil bir sistem işimi görür diyorsan, Lumia 920 tam sana göre bir cihaz :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Ali abide bu konuda beni bir aydınlatsa iyi olur aslında. :)

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
valla bende bu konuda kararsiz kaldim seninle ayni fikirdeyim lumia 920 nin daha buyuk ekranlisini bekliyorum lumia 950 haberleri dolaniyor acikcasi cok etkilendim lumia 950 den istersen bi bak yazinca cikiyor donanim bakimindan oldukca saglam ekrani da daha buyuk bekliyorum ins cikar boyle bi cihaz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ali abide bu konuda beni bir aydınlatsa iyi olur aslında. :)

kusura bakmayin özel işlerimden dolayi forumda aktifligim birkac gunlugune azalmiş sorunuza da bu sebeple cevap verememişim.

Sorunuza gelicek olursak mart ayinin ortalarina kadar bekleme imkaniniz varsa bence şimdilik ust duzey bir akilli telefona girmeyin. Şu anda lumia920'nin fiyatina ortalama 200tl gibi bir indirim yapildi fakat bayiler bu farki henuz telefon fiyatlarina yansitmadilar. Bunun sebebi de arz-talep dengesinin arzdan yana eksi olmasi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi

kusura bakmayin özel işlerimden dolayi forumda aktifligim birkac gunlugune azalmiş sorunuza da bu sebeple cevap verememişim.

Sorunuza gelicek olursak mart ayinin ortalarina kadar bekleme imkaniniz varsa bence şimdilik ust duzey bir akilli telefona girmeyin. Şu anda lumia920'nin fiyatina ortalama 200tl gibi bir indirim yapildi fakat bayiler bu farki henuz telefon fiyatlarina yansitmadilar. Bunun sebebi de arz-talep dengesinin arzdan yana eksi olmasi.

Teşekkürler yanıtınız için :)

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye

aynen haklisiniz bende suan lumia 950 yi bekliyorum ne kadar dogru bilmiyorum ama ins cikar yaza dogru cikmazsada can sagligi lumia 920 alacam artik :)

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
tmm nokia daha iyi urunler çıkartacak ama l920 nin hemen fiyatı dusup digerlei 1600 civarı satılacagını beklmeyin bece ona görede dusunun

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Ali abi dediyse büyük olasılıkla bir bildiği vardır oyüzden ben beklemeyi düşünüyorum,bir diğer konu ise lumia 920'nin üst versiyonu ne zaman çıkacak ve ülkeye gelmesi kaçıncı ayı bulur yani çok beklermiyiz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokianin yeni cikaracagi cihaz muhtemelen yeni nesil qualcomm chipsetleriyle gelicek ve kamerasi da lumia920'den daha iyi olucak. Bu durumda da fiyati 1750-1800 tl gibi olabilir.

narnia16

narnia16

Üye
peki abi 920 alsak pişman olur muyuz yeni lumia çıktığında.benim pek bekleyecek sabrım yokta :D

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
nokianin yeni cikaracagi cihaz muhtemelen yeni nesil qualcomm chipsetleriyle gelicek ve kamerasi da lumia920'den daha iyi olucak. Bu durumda da fiyati 1750-1800 tl gibi olabilir.

hocam tam olarak ne zaman gelecek bi haber varmi ? Bi de lumia 950 hakkinda bi bilginiz varmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt