Acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

trallend

trallend

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardim
c5-03 telefonumun kulaklık girişinden 3-5 damla su girdi, galiba ordan bataryanın bulunduğu bölgeye geldi. neyse telefonu su kaçtıktan sonra 1-2 dakika kullandım sonra kapandı bir anda. bidahada açamadım baslı tutuyorum dıııııııt ediyo açılmıyor. servise vermeyi düşünüyorum ama suan cfw mevcut sizce ne yapayım? önerilerinizi bekliyorum

- - - Eklendi - - -

saç kurutma makinesiyle kuruttum şuan pirinç dolu bir bidonda hem batarya hem telefon ayrı ayrı.

• Beğen
Tepkiler: grosmall

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
beklet pırınc dolu kavanoz 2gun.

grosmall

grosmall

Üye
cfw - servis gerek yok bekle ıyıce kurusun ondan sonra açılır

marist

marist

Üye
Pirinçte bekLettikten Sonra Dönersin Buraya.

eceaydin

Üye
gecmis olsun. Telde bir yeri yakmadıysa calısır. Yoksa değil pirinc bidonu tel sehriyesi kavanozun ustune dahi koysan ise yaramaz. telin kapanmasi demek telde bir yerin kısa devre nedeniyle yanmis olabilir. Su kactiği anda bataryayı cıkarip akımı kesmek en doğrusu sac kurutma ise yarayabilir belki ama en temizi gunes goren bir yere cam kenarına koyup isi doğaya bırakmak.

- - - Eklendi - - -

bide aklıma geldi. Dusuk ısıda tele zarar vermicek sıcaklıkta fırına atarak kurut belki ise yarar. :)

hikmet366

hikmet366

Üye
pırinç işe yarayabilir. Ama telde hasar olabilir .

trallend

trallend

Üye
    Konu Sahibi
telefonu su kaçar kaçmaz bataryayı açıp saç kurutma makinesi ile düşük sıcaklıkta kuruttum, agzımla suyunu cektim bosalttım. 15 dk pirinç kavonozunda durduktan sonra açıldı arkadaşlar :D

hikmet366

hikmet366

Üye
telefonu su kaçar kaçmaz bataryayı açıp saç kurutma makinesi ile düşük sıcaklıkta kuruttum, agzımla suyunu cektim bosalttım. 15 dk pirinç kavonozunda durduktan sonra açıldı arkadaşlar :D

bir sorun varmı ya

eceaydin

Üye
tuz nemlenmesin diye tuzluga pirinc taneleri kuyulur. telle ne alakasi var.