acil yardım 2 N900 açılmama sorunu 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
telefonunda yazilim yuklemeye vs icin tamire goturmeyin direk format atin gitsin... benimde bilmedim cok sey vardi ilk formatta zorlandim... sonra basardim nasilmi.. 1) telefon tamamen hata veriyor ve acilip kapaniyorsa PILI SAKIN sarj ediyor sanmayin bataryayi baska telefonda yada telefoncularda sarj edin iki sorun veriyor bu usb isaretini gormuyor.. ve ekran kapaniyor.... birde turkiyemmeego da otomatik yuklemesi var kodlarla ugrasmayin onu hafiza kartiniza yukleyin kalsin tekrar sorun yasarsaniz, yapmaniz kolay olur. usb gormeme olayi sifir telefonu kesin gorur xp vs fark etmez hepsinde gorur merak etmeyin sorun yasayanlar mesaj kutuma yazsin.. ama yukaridaki bilgileri iyi anlayin N900 de tek arizasi islemci yanmasi baska problem yapmaz unutmayiniz aklinizda kalsin....

saruman_me

saruman_me

Üye
denizci kardeş o halde işlemci hızına hiç dokunmasak ii ederiz aksi takdirde yana bilir..:S

denizci535

denizci535

Üye
kardes 1.200ghz de bile islemci kaldiriyor onemli olan 1500ghz ustu belki o yakar ama emin degilim cip cok iyi dayaniyor.... bence 1.200 ghz kullanmak normal.... sorun cikarmadi bugune kadar...

uqrdrms

Üye
kardes benımkıde aynı sorunu yaptı hıc acılmıyor ıcındekı bılgılerı kaybetmek ıstemıyorum nasıl yapabılırım ayrıca flashlayamıyorum yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler...

denizci535

denizci535

Üye
Icinden bilgi kaybolmaz flash at anlattim yukarda uygula harfiyle tamam dir... N900 sattim...

kalpsiz_dj_34

Üye
arkadaşım inanılmaz ama dün benim başıma aynı dertlerden bir tanesi geldi ve daha kötü telefon çöktü flash larken sonra nokia pc suite yeni sürümü kurdum ve yazılımı tekrardan yükleme seçeneği var tekrardan yükledim

link :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt