Marco Laren
Üye
Acil ama acil yardım
lütfen yardım edin çok acil telefon
1.nokia 500 ü kilit tuşuna basıyor kilitleniyor ama bidahada açılmıyor bekleme ışığı falan yanmıyor. Telefonu açmak için anca bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor. sorun ne olabilir sizce lütfen yardım acilll lütfen
sorunum buydu dead flash atamadım ama evols yükledim sorun azda olsa çözümlendi
ama şimdi şu sorun var telefon kırmızı tuşa basılı tutunca kafasına göre ister açılıyor ister açılmıyor ama yeşil tuş-kilit tuşu-ses kısma- ve kırmızı tuşa basınca kesin açılıyor telefon açıldıktan sonra direk kilitlersen telefon kapanıyor aynı tuş kombinasyonunu yapınca açılıyor bu sefer açılınca kilitlemeden test etmek istedim 1 saat açık durdu telefon kapanmadı ama bu sefer düzelmiştir diye kilitledim yine aynısı sorun oluştu.
Dead flash atamıyorum
neden çünkü
herşeyi yapıyorum
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
Loading secondary boot code: 15168 bytes
Secondary boot loaded
ERROR: Failed to set phone to flashmode
çıkıyor bu sefer en az 10 defa denedim hep aynı kafayı yiyecem telefonu artık duvara fırlatacam lütfen yardım edin ..
@asigsasi @DarkredBlue61 Lütfen acil yardımmmm
1.nokia 500 ü kilit tuşuna basıyor kilitleniyor ama bidahada açılmıyor bekleme ışığı falan yanmıyor. Telefonu açmak için anca bataryayı çıkarıp takmak gerekiyor. sorun ne olabilir sizce lütfen yardım acilll lütfen
sorunum buydu dead flash atamadım ama evols yükledim sorun azda olsa çözümlendi
ama şimdi şu sorun var telefon kırmızı tuşa basılı tutunca kafasına göre ister açılıyor ister açılmıyor ama yeşil tuş-kilit tuşu-ses kısma- ve kırmızı tuşa basınca kesin açılıyor telefon açıldıktan sonra direk kilitlersen telefon kapanıyor aynı tuş kombinasyonunu yapınca açılıyor bu sefer açılınca kilitlemeden test etmek istedim 1 saat açık durdu telefon kapanmadı ama bu sefer düzelmiştir diye kilitledim yine aynısı sorun oluştu.
Dead flash atamıyorum
neden çünkü
herşeyi yapıyorum
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
Loading secondary boot code: 15168 bytes
Secondary boot loaded
ERROR: Failed to set phone to flashmode
çıkıyor bu sefer en az 10 defa denedim hep aynı kafayı yiyecem telefonu artık duvara fırlatacam lütfen yardım edin ..
@asigsasi @DarkredBlue61 Lütfen acil yardımmmm