AciL Telefon Alacağım,Ses ve İmaj birlikte içeren Bir telefon hakkında tavsiyeleriniz?¿?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meRkez26

meRkez26

Üye
    Konu Sahibi
AciL Telefon Alacağım,Ses ve İmaj birlikte içeren Bir telefon hakkında tavsiyeleriniz?¿?
Arkadaşlar Yeni ßir Telefon almayı düşünüyorum.Ama Ses Kalitesi Ve Yüksekliği olan ve karizmalı bir telefon olsun:islik.Düşünce ve tavsiyelerinizi Bekliyorum.
Lütfen arkadaşlar Ses kalite ve yüksekliğine qüvendiğiniz telefonların desibel ve mono,stereo olarak bahsederseniz:deal: çok yardımcı olursunuz.Şimdiden t.y.:op:
P.s : Arkadaşlar Nokia,Sony Ericsson almayı düşünüyorum.:naughty:

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
valla dsibeli,ni felan bilmeme ama n73 music edition al kulağuıan sağır edecek hoparlörü var ekolayzır işi zaten olayı bitiriyor acayip sesi var 10 kadem sesi olmasına rağmen 4 ten sonrası beni rahatsız ediyor çok fazlases oluyor

meRkez26

meRkez26

Üye
    Konu Sahibi
valla dsibeli,ni felan bilmeme ama n73 music edition al kulağuıan sağır edecek hoparlörü var ekolayzır işi zaten olayı bitiriyor acayip sesi var 10 kadem sesi olmasına rağmen 4 ten sonrası beni rahatsız ediyor çok fazlases oluyor

kardeş o baydı beni ya... Sony Ericsson Telefonlarının Müzik kalitesi daha iyi diye biliyorum...

Cevaplarınızı ßekliyorum:oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N79 sesi Çok kaliteli Aradığın her şey var..Symiban S60 kullanıyor 5.0 mpx kamera Süper wi-fi var..

meRkez26

meRkez26

Üye
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim hem karizma istiyorsun hem de maddi durum karşılamıyor diyorsun...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
N78 dicem o zman olmadı Tek tercih sana 6220Classic.

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim ama maddi durum iyi değilse 2. el SON>Y ERİCSSON K850 i öneririm
5 megapixel kamera
uzun şarj süresi
Karizma
java tabanlıu oyun tema program çalıştırıyor vede SES MÜKEMMEL. SANA tavsiyem Malum 2.el siteler var shb..n gibi orada temiz bulursun 250 ile 350 TL çok temiz bulursun..

anon55

anon55

Üye
sony ericsson w995 bide buna bak Walkman Kalitesi

max110

max110

Üye
arkadaşım bende aynı dertten muzdaribim ama maddi durum iyi değilse 2. el SON>Y ERİCSSON K850 i öneririm
5 megapixel kamera
uzun şarj süresi
Karizma
java tabanlıu oyun tema program çalıştırıyor vede SES MÜKEMMEL. SANA tavsiyem Malum 2.el siteler var shb..n gibi orada temiz bulursun 250 ile 350 TL çok temiz bulursun..

Sony almayın istgerseniz trident alıjn :D

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
k850i yüksek ses cıkartılır dijital ekran sinbiyan sistem derken menü ikonları istedeiğinde a2upelodrle deyiştirirsin

Anußis

Anußis

Üye
e kardeşim para az ise karizma ise ses ise tek bir nokia aklıma geliyor Nokia X3

Burak

Üye
çin malı telefon al
:D yüksek sesleri var.

metehanozen

metehanozen

Üye
5800 :d

^^Positive^^

Üye
Paran varsa N-8 filan al(:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt