Sony mdr-zx600 harika ses deneyimi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
Sony mdr-zx600 harika ses deneyimi!
[h=2] [/h] Bugünlerde birçok üreticisi ürettikleri ürünlere bir rapçi ya da şarkıcının adını vererek satmayı adet edindi. Aksi halde satmıyorlar..
Ancak bunlara gerek duymadan güzel görünümü, harika ses kalitesi ve çok uygun fiyatıyla bizler için ortaya çıktı.
Dizayn ve Teknik Özellikler
Zx600 kafa üstü bandı ve kulak kepçesi dizaynıyla kesinlikle hoş bir tarz yakalamayı hedeflemiş. kısmının arka tarafına yerleştirilmiş parlak metal panel ve onun üzerindeki büyük SONY logosu güzel bir hava katmış ve onu ucuz gözükmekten korumuş.

Eğer ki parlak beyaz ilginizi çekmediyse, o zaman ZX600 birde kırmızı, mavi ve gri renk vurgulu siyah renkli modellere sahip. Bu güzel tasarımıyla sokakta müzik dinleyerek havalı bir şekilde yürümek isteyeceksiniz
Kafa bandı devasa boyutlara ayarlanabiliyor. Yani kafanız biraz büyükse dert etmeyin Ayrıca kafanızı yerinde durmasını sağlayacak kadar sıkıyor, fazlası yok ve kafa bandı yumuşak ince bir yastıkla çevrelenmiş. Tüm bunlar rahat hissetmenizi sağlayacak detaylar ve bir süre sonra kafanızda bir acı hissetmeyeceğiniz anlamına geliyor.
yeterince büyük, ama hantal bir görünüme sahip değil. Kulağa tamamen oturup, sarmalayarak çok iyi bir ses izolasyonu sağlıyor. Ayrıca dışarıya da ses geçirmeyerek gürültü kirliliğini önlüyor ve otobüstekilerin size kızgın bakışlar atmasının da önüne geçiyor. kısmının büyüklüğünün yanında ince tasarımı da dikkat çekiyor. Bu incelik sayesinde çantanızda yer kaplamadan taşımak yada boynunuza asıp dolaşmak oldukça rahat.
Kabloya gelirsek dayanıklı bir kabloya sahip ve iki girişi de sağlam gözüküyor. Yürürken sık sık kablonuzu kapı kolu gibi yerlere takan biriyseniz fazla endişelenmenize gerek yok. Çünkü sağlam bağlantı noktaları ve esnek bir yapıya sahip. Bu esnek yapısı ve buna ek olarak kablonun özel ince dizaynı da kablo dolaşma derdine de son veriyor.
Ses Kalitesi
ZX600′ün etkileyici bir diğer yanı da kafa patlatan bir bass’a sahip olmaması, ve keskin net bir ses ile sert bir bass arasındaki dengeyi çok iyi sağlayabilmesidir.
ZX600 iki kulaklık içinde birer tane 40 mm’lik sürücüye sahip. Fakat farklı frekansları yakalayabilme konusunda birçok pahalı multiple sürücülü kulaklığa göre daha iyi denebilir.
Bas sesler çok iyi yakalanarak kulağımıza güçten düşmeden, vurgulu ve canlı bir şekilde geliyor. Pop ve rock müzik hayranları düşük frekanslı (low-end) bassları verebilmesinden hoşnut kalacaklar. Çok bass’lı bir içeriğe sahip adlı parçasından gayet yülsek sesli ve güçlü verim alınabiliyor. Parçayı dinlerken bass’ın kulak zarınıza vurup bir anda kesilmesinden keyif alacaksınız.
Aynı şekilde parçasında da bass içeriğinin cızırtılı gitar sesiyle karışmadan canlı ve güçlü bir şekilde kulağınıza geldiğini görebiliyorsunuz.
Yüksek frekanslı(high-end) bass’lar da ise normal bir kaliteye sahip. adlı parçasında davul ve gitar seslerini, şarkı sözlerine bulandırmadan sanki ruhani bir havada verebildiğini görebiliyoruz.
İşin Özü kalite stil ve düşük fiyat arıyorsanız SONY MDR-ZX600 sizin için mükemmel bir seçim olacaktır.

  • Açık Hava tipi : YOK
  • Dinamik Tip : YOK
  • Circum Aural Tip : YOK
  • Kapasite(mW) : 1000
  • Sürücü Birimi(mm): 40
  • Diyafram : PET
  • Frekans (HZ): 6- 25000
  • Hassasiyet (dB/mW) : 104
  • Mıknatıs : Neodmiyum
  • Empedans (ohm) : 40
  • Ses yüksekliği Kontrolü : YOK
  • Kablo Tipi: Düz Kablo
  • Kablo Uzunluğu (m) : 1.2
  • Fiş : Altın Kaplamalı L şeklinde stereo mini
  • Ağırlık (g) : 170



açıkcası bugünlerde bu kulaklıktan ben de almayı düşünüyorum :D
 


L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
burası Türkiye...
sen bunu kafana takıp yola çık otobuse bin..
10 adamdan 9 u dönüp bakar napıyo bu diye :kop2:
 
barış36197

barış36197

Üye
Konuyu hortlatmis gibi olucam ama bu kulakligi almayi dusunuyorum suan sizce o paranin kesinlikle karsiligini verirmi ben cok begendim yorumlarda olumlu ama yinede kullananlara sormak istedim isterseniz baska cihazda onerebilirsiniz :)
 
tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
bu segmentte bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıktır..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt