acil bir telefon sorusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mustafaxxx

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
bu telefon bana uygun geldi temize benziyor 3 taksit yapabiliyorlarmış taksitleme olayı nasıl oluyor kradi kartını kapıdamı çekiyoruz.peşin para biraz zorlar gibide taksitle alımda bi sıkıntı yaşamamda sizin kararıznız nedir ?

avcitalip

avcitalip

Üye
bu telefon bana uygun geldi temize benziyor 3 taksit yapabiliyorlarmış taksitleme olayı nasıl oluyor kradi kartını kapıdamı çekiyoruz.peşin para biraz zorlar gibide taksitle alımda bi sıkıntı yaşamamda sizin kararıznız nedir ?

vallaha cihaz temize benziyor eline alırsan önce vidalarına bak eğer kurcalanmamışsa telefonun bütün özelliklerini kontrol et arızası olup olmadığına bak eğer birşey yoksa cihazın arka kapağından doğru iyice bak sıvı birşeyler varmı diye eğer oda yoksa telefonun bataryasının arkasında Nokia Kom A.Ş yazısını bul eğer oda varsa bataryasına bak orijinal ise telefonu al:oke:

ama ben internetten 2.el ürün alınmasını önermiyorum,bu konuda sana hiçbir garanti veremem fakat yukarıda yazdıklarımı dikkate almanı öneririm:oke:

• Beğen
mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
peki şu taksit olayı nasıl oluyor ürün geldiğindemi kart çekiyoruz ?

futbol123

futbol123

Üye
Ya saçmalamayın ne n97 yi berbat rezil bir telefon o aynı fiyata sıfır 5mp kameralı andoidli vodafone 945 varken n97 alınmaz.

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4861080]Ya saçmalamayın ne n97 yi berbat rezil bir telefon o aynı fiyata sıfır 5mp kameralı andoidli vodafone 945 varken n97 alınmaz.[/QUOTE]

o android cihaz bir işe yaramaz,vodafone 945 ile ne yapmayı planlıyorsunuz ? hangi uygulamalar açılacak merak ettim doğrusu yine öyle uyduruk kaydırık bir marka almaktansa Nokia N97 Çok daha iyidir + telefonumun markasının vodafone olmasından hoşlanacağımı sanmıyorum...

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
o android cihaz bir işe yaramaz,vodafone 945 ile ne yapmayı planlıyorsunuz ? hangi uygulamalar açılacak merak ettim doğrusu yine öyle uyduruk kaydırık bir marka almaktansa Nokia N97 Çok daha iyidir + telefonumun markasının vodafone olmasından hoşlanacağımı sanmıyorum...
Nasıl hiçbir işe yaramaz ? çoğu oyunu ve uygulamayı açtığını görürsün gangstar pes racing thunder1-2 ve diğer 3d hd oyunlar.Markasıda uyduruk falan değil huawai üretimi yada zte olması lazım bunlarda gayet kaliteli telefonlar yapıyor.N97 nin neresi iyi bende var rezil bir telefon restart atıyor kendi kendine durduk yere kasılıyor kamerası berbat 5mp diyorlarda kötü. dokunmatik değil basmatik daha sayayımmı?

sataer

Üye
vodafone945 in gpusu nedir söyler misin bana? At n73 e bi flash mis gibi kullan.

avcitalip

avcitalip

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4861303]
Nasıl hiçbir işe yaramaz ? çoğu oyunu ve uygulamayı açtığını görürsün gangstar pes racing thunder1-2 ve diğer 3d hd oyunlar.Markasıda uyduruk falan değil huawai üretimi yada zte olması lazım bunlarda gayet kaliteli telefonlar yapıyor.N97 nin neresi iyi bende var rezil bir telefon restart atıyor kendi kendine durduk yere kasılıyor kamerası berbat 5mp diyorlarda kötü. dokunmatik değil basmatik daha sayayımmı?
[/QUOTE]

orası doğrudur birşey diyemem,tercih meselesi...

sataer

Üye
ayrıca n97 üretildiği zamanın en iyi ekranına sahip.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4861303]

[/QUOTE]
:alkis

avcitalip

avcitalip

Üye
ayrıca n97 üretildiği zamanın en iyi ekranına sahip.

3310'da üretildiği zamanın en iyi ekranına sahipti :naughty: şaka bir yana n97 bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefon,Sonuçta Nokia bu,Huvaei değil...

sataer

Üye
demek istediğim geçen sene telefonuyla 2 3 sene öncesi cihazını kıyaslamak saçma Talip.

avcitalip

avcitalip

Üye
gerçi farketmez fakat ben olsaydım N97 alırdım ama huwaei de alınabilir bu alacak kişinin kararı...

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
tabiki n97 vodafoneyi arkadaşlar arasında çıkarırsam bi değişik olur :D :D :D kime anlatcam android diye millet görünüşe ve markaya bakıyor ama n97 öle deil hala çoğu kişi 1.600 tl diye bildiğinden baya gösterişli oluyor + özellikleride süper :)

- - - Eklendi - - -

tabiki n97 vodafoneyi arkadaşlar arasında çıkarırsam bi değişik olur :D :D :D kime anlatcam android diye millet görünüşe ve markaya bakıyor ama n97 öle deil hala çoğu kişi 1.600 tl diye bildiğinden baya gösterişli oluyor + özellikleride süper :)

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...