Nirvana92
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence bır goster bakalım ne kadar fıyat cekıcekler ona gore parcalarını alır cope atarsın
evt yumruk atası geliyo insanın tasarımdan kaynaklanıyo heraldeBu acer' da sıkıntı var heralde ben de yumruk atmıştım harddisk kırıldı ama değişim verdiler
bende yumruk atıp hardiski kırdımMerhaba Arkadaşlar
ACER ASPIRE 5742G
i3 işlemci
3gb ram
1gb nvidia ekran kartı
320gb hdd
laptoba yumruk attım ekran 6parça görünüyodu, netten ekran kartının lehim yerlerini ısıtın diye gördüm söktüm ısıttım, olmadı sonra monitörü sökerken ekran çatladı
şuan monitör degişcek ve ekran kartı arızalı ve ekran kartı ana karta gömülü
sizce tamir ettireyim mi yada çöpemi atayım bide bu hard disc ve ram kartları yedek olarak işe yarar mı? Yada hangi parçaları saklıyım?
Aynı model 2. El mi alsam?
Daha üst modellere mi baksam
buda laptop göründügü gibi açık şuan.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her türlü öneriye açıgım şimdiden teşekkürler..
bende yumruk atıp hardiski kırdımehehe
normal monitöre takıp baktın mı görüntü nasılfenomende harddisci kırmış keşke bnmde harddisc kırılsaydı.
ben iyi vuramamışım demekki ekran kartı bozuldu.
normal mönitöre takıp baktın mı görüntü nasıl
ekran kartından değildir sorun belki dahili lcd de arıza vardırdenemedim ama jackarla oynadım sonuç degişmedi.
bilmiyorum ana kartta hiç bi sorun yok görünürde çatlak kırık vs. ama ekranın 6parça olması karttandır diolar
monitör sökerken çatladı . Çatlamadan öncede 6parçaydı.
ekran kartından değildir sorun belki dahili lcd de arıza vardırsn bir monitöre veya hdmi,vga kablo varsa tvye bağlayıp bak
o durumlar belli olmaz ama sn bir monitöre kesin bağla birde lcd ye vurduysan ekran kartına birşey olacağını sanmıyorum ama alt kasaya vurduysan ekran kartı olabilirheves geldi şöyle bi inş öyledirde bi monitörle kurtarırım.
evde hdmi yok ama bunu bi denicem yumrukla ekran kartı bozulsa gözle görülürdü demi herhalde kopan parça sökülen lehim gibi ama netten ana kart resmi indirip tek tek baktım hiç bi fark yok hepsi yerli yerinde.
o zaman bilmiyorum çünkü lcdyi de pcye vurmuşsun alt kasaya da vurmuşsun ikisi de olabiliryok ya klavye vardı işlemcinin tam tepesine vurdum snra pat die kapattım ekranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?