Galaxy Ace 2 i8160 ace 2 ye android 5.0

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
stock jb üzerine kursam olur dimi bu kerneli
birde codina, codinap, janice var bunlardan hangisini kuracağız birde bu dosyalar var bunlarıdamı kuracağız 4.1.2.cpio.zip, 4.4.x_ramdisk_codinap.zip, 4.1.2_ramdisk ,unpack-initramfs.zip çok soru sorduğumu biliyorum :)
Codina-4.1.2 deki en son sürüm kerneli indir ve kur. Başka dosyalara gerek yok. Sonra gelecek recoveryden de romu ve gapps i kur.

Enisina

Üye
Codina-4.1.2 deki en son sürüm kerneli indir ve kur. Başka dosyalara gerek yok. Sonra gelecek recoveryden de romu ve gapps i kur.
Teşekkür Ederim.
@dogankara54 installation aborted status 7 hatası verdi rom u yüklerken.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
vaterfa

vaterfa

Üye
@dogankara54 ace 2 ye cm11 m12 guncellemesi gelicek mi acaba

tifazcik

tifazcik

Üye
andıid 5.0 dediz dah yok nezaman gelcek

Enisina

Üye
@dogankara54 an itibariyle hiçbir soruya cevap vermiyor :)

omerboz54

omerboz54

Üye
Bence ace 2 en az 1 ay sonra güncelleme alır ama unoffical o zamana kadar liquid smooth ta devam ve novafuzion sadece bu sıralar s3 mini ye çalışıyo neden arkadaşa sorum bu

dogankara54

dogankara54

Üye
Novafusion galaxy ace 2 için bunu kuramadım

@dogankara54 ordamısınız
Kusura bakmayin giremedigim icin cevap veremedim romda herhangi bir sıkınyı yok sizde bir sorun olmasi gerek yada telefonunuzdaki cwm surumunden kaynaklanabilir saygilarimla...
@dogankara54 an itibariyle hiçbir soruya cevap vermiyor :)
Kardes giremedigimden cevap veremedim kusuruma bakmayin :)
Bence ace 2 en az 1 ay sonra güncelleme alır ama unoffical o zamana kadar liquid smooth ta devam ve novafuzion sadece bu sıralar s3 mini ye çalışıyo neden arkadaşa sorum bu
Cm11 icin hakilisiniz ace 2 ye bayadir guncelleme almiyor bunun sebebi son atilan rom da hic bir hata yok ve stabildir ve s3 mini icin durmadan hatalar alindigi icin rom u guncelliyoruz...

omerboz54

omerboz54

Üye
Kusura bakmayin giremedigim icin cevap veremedim romda herhangi bir sıkınyı yok sizde bir sorun olmasi gerek yada telefonunuzdaki cwm surumunden kaynaklanabilir saygilarimla...

Kardes giremedigimden cevap veremedim kusuruma bakmayin :)

Cm11 icin hakilisiniz ace 2 ye bayadir guncelleme almiyor bunun sebebi son atilan rom da hic bir hata yok ve stabildir ve s3 mini icin durmadan hatalar alindigi icin rom u guncelliyoruz...
Ace 2 için ne zaman çalışma yapacaksınız

vaterfa

vaterfa

Üye
@Enisina sammobile stock jelly bean indirip odinle kur sonra stock recovery dem cm11 kurulur hata almazsin.

Enisina

Üye
@Enisina sammobile stock jelly bean indirip odinle kur sonra stock recovery dem cm11 kurulur hata almazsin.
ben zaten stock jb nin üzerine denedim olmadı bende luquith smooth romunu kurdum hangisi iyi bumu yoksa luquoth smooth mu

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
    Konu Sahibi
luquoth smooth

vaterfa

vaterfa

Üye
@Enisina halo var diye darkcm kurdum ben

vaterfa

vaterfa

Üye
@dogankara54 aynen oyle, simdi ogrendim ki liquid te de halo varmis aksam da onu denerim :)

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
    Konu Sahibi
liquid kullanıom 2 aydır çok güzel yani ace 2 den böyle performans beklemezdim

Üst Alt