Evet arkadaşlar ben Novafusion' nun Türkiye yetkilisiyim ve suan s3 mini Android L testini yapıyoruz,eğer bir aksaklık cıkmazsa yarın veya ondan sonraki gün,Samsung Galaxy Ace 2 Android L yapımına başlanacaktır saygılarımla...novafusion ve teamcanjica ekibi yapar yüksek ihtimalle cm12 olarak...
şakamısın?Evet arkadaşlar ben Novafusion' nun Türkiye yetkilisiyim ve suan s3 mini Android L testini yapıyoruz,eğer bir aksaklık cıkmazsa yarın veya ondan sonraki gün,Samsung Galaxy Ace 2 Android L yapımına başlanacaktır saygılarımla...

Şaka değil gercek ve nexus 5 den önce almaları biraz saçma gelebilir ama gerçekşakamısın?![]()

Müthiş ya ekip gerçekten müthişŞaka değil gercek ve nexus 5 den önce almaları biraz saçma gelebilir ama gerçek![]()

Merhaba The Shadow bey Novafusion cyanogenmod veya AOSP gibi romların alt kademeli telefonlara destek vermediği için Novafusion sadece cıkan romları s3 mini,Ace,Ace2,S advence gibi modellere uyum haline getirip sunuyor yani unofficial olarak verilmekte ve yaptığımız romların arkasındayız sorun var ise biz bildirim yapıyoruz ve sorunları ortadan kaldırmak ve daha iyi bir hale sokmak için durmadan destek verilmektedir saygılarımla....Çıkacak. TeamCanjica zor çöktü sayılır cm romlarını derleyen Rox S3 Neo aldı ve Ace 2 development ını bıraktı. NovaFusion u bilmiyorum ama pek güven vermiyor yarıda bıraktığı romları var ama mutlaka CM12 çıkacaktır zamanı gelince...

novafusion sağolsun uçuyor telefon 4.4.4 te
gta sa,nfs mw falan 10 numara 
Abi sen ace 2 yi bırakalı telefona neler geldi nelerÇıkacak. TeamCanjica zor çöktü sayılır cm romlarını derleyen Rox S3 Neo aldı ve Ace 2 development ını bıraktı. NovaFusion u bilmiyorum ama pek güven vermiyor yarıda bıraktığı romları var ama mutlaka CM12 çıkacaktır zamanı gelince...
novafusion sağolsun uçuyor telefon 4.4.4 te
gta sa,nfs mw falan 10 numara oldu 
Bana bilmediğim bişey söyle... Aslında pac, vanir gibi rom yapımcıları codina ve janice için rom çıkarmaya başlamıştı ama fazla sorun vardı hazır developmenttan da fazla destek gelmeyince çekilmek zorunda kaldılar. Valla bana kalırsa koskoca development NovaFusion a kalmaz. Yeni takımlar kurulur daha o kadar tecrübeli geliştiriciler var jereksel, PolishVodka, shine911 vs vs. Ace2nutzer bile kernel çıkarıyorsa artık...Merhaba The Shadow bey Novafusion cyanogenmod veya AOSP gibi romların alt kademeli telefonlara destek vermediği için Novafusion sadece cıkan romları s3 mini,Ace,Ace2,S advence gibi modellere uyum haline getirip sunuyor yani unofficial olarak verilmekte ve yaptığımız romların arkasındayız sorun var ise biz bildirim yapıyoruz ve sorunları ortadan kaldırmak ve daha iyi bir hale sokmak için durmadan destek verilmektedir saygılarımla....![]()
Elimde halen ace 2 var. Ben TeamCanjica nın cm11 ini daha kullanışlı buluyorum.Abi sen ace 2 yi bırakalı telefona neler geldi nelernovafusion sağolsun uçuyor telefon 4.4.4 te
gta sa,nfs mw falan 10 numara
Abi sen ace 2 yi bırakalı telefona neler geldi nelernovafusion sağolsun uçuyor telefon 4.4.4 te
gta sa,nfs mw falan 10 numara oldu
![]()
Birşey diyemem herkesin düşüncesi farklıdır ve ben sizin düşüncenize saygı duyuyorumBana bilmediğim bişey söyle... Aslında pac, vanir gibi rom yapımcıları codina ve janice için rom çıkarmaya başlamıştı ama fazla sorun vardı hazır developmenttan da fazla destek gelmeyince çekilmek zorunda kaldılar. Valla bana kalırsa koskoca development NovaFusion a kalmaz. Yeni takımlar kurulur daha o kadar tecrübeli geliştiriciler var jereksel, PolishVodka, shine911 vs vs. Ace2nutzer bile kernel çıkarıyorsa artık...
Elimde halen ace 2 var. Ben TeamCanjica nın cm11 ini daha kullanışlı buluyorum.