Galaxy Ace 2 i8160 ace 2 ye android 5.0

Sponsorlu Bağlantılar

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
    Konu Sahibi
s 3 miniye çıktı 5.0
sıra bizde

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
    Konu Sahibi
tmm 4gozle bekliok

dogankara54

dogankara54

Üye
valla çok erken bekliyorduk.s3mini ciler ilk sürümden sonra hiç güncelleme alamadı.ace 2 de heralde 1 aya anca gelir :D
Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bu hatalarla paylaşılırsa olmaz

• Beğen
Tepkiler: ortak42

Enisina

Üye
arkadaşlar benim telefona cwm yüklü değil telefona rom manager ile cwm kursam sıkıntı olurmu hafıza
kartı bozulduda benim 4.1.2 yüklü rootlu

jetblacklife27

Üye
adamlar 4.4 ü bıraktı L yi arıyor bizde young s5360 la nerelerde sürünüyoruz arkadaş :(

Enisina

Üye
@dogankara54 galaxy ace 2 için saiflish os u portlasanız :)
@dogankara54 galaxy ace 2 için saiflish os u portlasanız :)

Enisina

Üye
peki bu işle kim ilgileniyor bilginiz var mı?

Enisina

Üye
@dogankara54 galaxy ace 2 için NovaFusion Romunu indirecektim xda konusunda son sürüm 20140623 ama novafusion sitesinden indirecektim orda ki sürüm ise 20141011 yazıyor bir yanlışlık mı var ace 2 için cm11.0_codina.nova.20141011.zip dosya adı

The Shadow

The Shadow

Üye
@dogankara54 galaxy ace 2 için NovaFusion Romunu indirecektim xda konusunda son sürüm 20140623 ama novafusion sitesinden indirecektim orda ki sürüm ise 20141011 yazıyor bir yanlışlık mı var ace 2 için cm11.0_codina.nova.20141011.zip dosya adı
Xda daki konu çok nadir güncelleniyor.

Enisina

Üye
Kitkat romlarını cwm 6.0.4.4 veya daha yeni bir sürümle kurmalısın.

ben bulamadım o sürümü varda link atabilirmisin xda da 6.0.4.8 sürümü var ama ondada yorumlarda siyah ekran sorunu varmış bu konuda kinde

The Shadow

The Shadow

Üye
ben bulamadım o sürümü varda link atabilirmisin xda da 6.0.4.8 sürümü var ama ondada yorumlarda siyah ekran sorunu varmış bu konuda kinde
En kolay yöntem chrono kernel in son jb versiyonunu kur içindeki recovery yeterli.

Enisina

Üye
En kolay yöntem chrono kernel in son jb versiyonunu kur içindeki recovery yeterli.
stock jb üzerine kursam olur dimi bu kerneli
birde codina, codinap, janice var bunlardan hangisini kuracağız birde bu dosyalar var bunlarıdamı kuracağız 4.1.2.cpio.zip, 4.4.x_ramdisk_codinap.zip, 4.1.2_ramdisk ,unpack-initramfs.zip çok soru sorduğumu biliyorum :)

dogankara54

dogankara54

Üye
Evet sitemozdeki yani Novafusion sitesindeki en guncel surumdur xda hakkinda yorum yapamiyacagim saygilarimla... :)
Ace 2 ne oldu ya ne cm güncellemesi var ne lollipop valla iftar bekler gibi bekliyoz :D
Suan durduk bakalım s3 mini ye attigimiz Lolipop hataliydi dosyalardan kaynaklanan birsey o yuzden de buyuk ihtimal cm12 nin dpsyalari paylasmasini beklemek olabilir fakat biz daha erken sinmak icin elimizden geleni yapiyoruz saygilarimla... :)

• Beğen
Tepkiler: ortak42

Üst Alt