Evet kardeşim sırada açe 2 var ama şuan durdurduk çalışmalara devam edince haber verecez.s 3 miniye çıktı 5.0
sıra bizde

Tamam kardeşimtmm 4gozle bekliok

valla çok erken bekliyorduk.s3mini ciler ilk sürümden sonra hiç güncelleme alamadı.ace 2 de heralde 1 aya anca gelirTamam kardeşim![]()

Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bu hatalarla paylaşılırsa olmazvalla çok erken bekliyorduk.s3mini ciler ilk sürümden sonra hiç güncelleme alamadı.ace 2 de heralde 1 aya anca gelir![]()
Malesefki biz portlama fln yapmamaktayiz@dogankara54 galaxy ace 2 için saiflish os u portlasanız![]()
Ace 2 ne oldu ya ne cm güncellemesi var ne lollipop valla iftar bekler gibi bekliyozMalesefki biz portlama fln yapmamaktayiz

Xda daki konu çok nadir güncelleniyor.@dogankara54 galaxy ace 2 için NovaFusion Romunu indirecektim xda konusunda son sürüm 20140623 ama novafusion sitesinden indirecektim orda ki sürüm ise 20141011 yazıyor bir yanlışlık mı var ace 2 için cm11.0_codina.nova.20141011.zip dosya adı
peki sizdeki cwm sürümü kaç acaba bendeki 6.0.1.5 bununla kursam sıkıntı çıkar mı kiXda daki konu çok nadir güncelleniyor.
Kitkat romlarını cwm 6.0.4.4 veya daha yeni bir sürümle kurmalısın.peki sizdeki cwm sürümü kaç acaba bendeki 6.0.1.5 bununla kursam sıkıntı çıkar mı ki
Kitkat romlarını cwm 6.0.4.4 veya daha yeni bir sürümle kurmalısın.
En kolay yöntem chrono kernel in son jb versiyonunu kur içindeki recovery yeterli.ben bulamadım o sürümü varda link atabilirmisin xda da 6.0.4.8 sürümü var ama ondada yorumlarda siyah ekran sorunu varmış bu konuda kindeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
stock jb üzerine kursam olur dimi bu kerneliEn kolay yöntem chrono kernel in son jb versiyonunu kur içindeki recovery yeterli.

Evet sitemozdeki yani Novafusion sitesindeki en guncel surumdur xda hakkinda yorum yapamiyacagim saygilarimla...@dogankara54 galaxy ace 2 için NovaFusion Romunu indirecektim xda konusunda son sürüm 20140623 ama novafusion sitesinden indirecektim orda ki sürüm ise 20141011 yazıyor bir yanlışlık mı var ace 2 için cm11.0_codina.nova.20141011.zip dosya adı

Suan durduk bakalım s3 mini ye attigimiz Lolipop hataliydi dosyalardan kaynaklanan birsey o yuzden de buyuk ihtimal cm12 nin dpsyalari paylasmasini beklemek olabilir fakat biz daha erken sinmak icin elimizden geleni yapiyoruz saygilarimla...Ace 2 ne oldu ya ne cm güncellemesi var ne lollipop valla iftar bekler gibi bekliyoz![]()