Galaxy Ace 2 i8160 ace 2 ye android 5.0

Sponsorlu Bağlantılar

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
    Konu Sahibi
liquid smooth

dogankara54

dogankara54

Üye
su an en iy rom hangisi ace2 için
ace 2 için suanlık en iyisi cm 11 android 4.4.4
bu adresimizdeki siteden ace 2 yi secip cyanogenmod u seçin sizin için son sürüm ve stabil romu indirmenizde yardımcı olacaktır.Saygılarımla... :)

tifazcik

tifazcik

Üye
ben cm yi sevmiyorum pek ben görsel bir rom olarak ne buşlabilrim

tifazcik

tifazcik

Üye
s5 rom fln war mı peki

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
valla bende ariyorum s5 gorselli rom wonder'a bile birsürü var

tifazcik

tifazcik

Üye
Link a sana

vaterfa

vaterfa

Üye
@dogankara54 sirf halo yuzunden PA kullanmayi dusunuyorum, cm11 de buna benzer bi alternatif varmi ?

vaterfa

vaterfa

Üye
@dogankara54 halo))) olarak geciyor tam ismi. facebook messengerin chat head ozelligi gibi tum bildirimler orda gorunuyor ve istediginiz zaman bi bildirimi pop up olarak ekranfa goruntulrnebiliyor

dogankara54

dogankara54

Üye
@dogankara54 halo))) olarak geciyor tam ismi. facebook messengerin chat head ozelligi gibi tum bildirimler orda gorunuyor ve istediginiz zaman bi bildirimi pop up olarak ekranfa goruntulrnebiliyor
Onun hakkinda bir bilgim yok bu hago nun mod veya apk sini verebilirsen deneyebiliri z senin icin :)

vaterfa

vaterfa

Üye
halo))) nun apksi playdan var ama cm romlara kurulunca calismiyor sanirim

galata7788

galata7788

Üye
halo cm'de çalışmaz daha önce denedim :D s3 mini android l'de bi düzeltilse hatalar anında indireceğim :D

dogankara54

dogankara54

Üye
halo cm'de çalışmaz daha önce denedim :D s3 mini android l'de bi düzeltilse hatalar anında indireceğim :D
Saolun inşallah düzeltilecek.eger düzelmezse yeni imaj dosyalarını beklemek zorundayıZ

vaterfa

vaterfa

Üye
@galata7788 bildigin alternatif varmi halo gibi

galata7788

galata7788

Üye
@vaterfa emin değilim bakmak lazım

Üst Alt